Μελωδική βραδιά για τον Υμηττό με το φως της Πανσέληνου χθες βράδυ από τη "Νίκη"

niki-ymhttos-2

Μια όμορφη μελωδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης "Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής" γεμίζοντας την κεντρική πλατεία της πόλης μας, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Υμηττό και την ανάγκη ενίσχυσης της προστασίας του κατά τη δύσκολη θερινή περίοδο.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό του νέου δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου ο οποίος τόνισε οτι η επερχόμενη δημοτική αρχή δε θα σταθεί στις ακρότητες του ηττηθέντος Βασίλη Ζορμπά, ζήτησε από τη νυν διοίκηση να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις που έχει (ιδίως για τα σχολεία) και κάλεσε τον κόσμο να έρχεται στο δήμο, να αναζητά τη νέα διοίκηση και να συνεργάζεται μαζί της. Τέλος έκανε μια σύντομη αναφορά στις πρωτοβουλίες που έλαβε η "Νίκη" ως μελλοντική δημοτική αρχή στο διάστημα που έχουμε διανύσει από τις εκλογές έως σήμερα όπως μεταξύ άλλων η επίσκεψη στον π. ΟΣΚ, στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, την ενημέρωση για τη βιοκλιματική του Κοντοπεύκου σε πρόσφατη εκδήλωση, τις συναντήσεις για την πυροπροστασία και δεσμεύθηκε ότι η επόμενη διοίκηση ΔΕ θα επιτρέψει να μη γίνει σχολείο του Μακρή.

niki-ymhttos-1

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η κα Αριδά - Καραγιαννόπουλου, η οποία εργάζεται στο δασαρχείο και γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα και τις ανάγκες του Υμηττού.

Κατόπιν η σκυτάλη παραδόθηκε στον Κώστα Σκόνδρα, την Κατερίνα Τσιρίδου, το Νίκο Aνδρουλάκη και το Μανώλη Παπαδομαρκετάκη που αρχικά σόλο και στη συνέχεια όλοι μαζί ταξίδεψαν το κοινό ερμηνεύοντας ποιοτικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου και ξαναζωντανεύοντας καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης και ο Νίκος Ξυλούρης.

niki-ymhttos-4

Ανάμεσα στους παρόντες, ο τ. δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαργαρίτα Δημητρίου, Γεράσιμος Βλάχος, Γιάννης Σιδέρης, Ελένη Δάβαρη και Μιχάλης Γαβράς, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Χατζηανδρέου, Πάνος Γκόνης, Ελισάβετ Πετσατώδη, η τ. πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Δημήτρης Βαλασιάδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοντοπεύκου Γιώργος Ματσούκας, η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Βουλά Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Χριστίνα Γρηγοράκη, από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού ο Δημήτρης Μπεθάνης και η Παναγιώτα Σκόνδρα, από το Σύλλογο Αρκάδων ο Νίκος Σόβολος, από το Σύλλογο Κρητών ο Γιάννης Καραγιαννάκης και αρκετά στελέχη της Νίκης όπως η Ελενα Κωνσταντινοπούλου και ο Σωτήρης Καραγιάννης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί συνδημότες μας προσέφεραν τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

niki-ymhttos-3
Νεότερη Παλαιότερη