Υπερπολυτελείς διακοπές για τους τετράποδους φίλους σας!

Fairmont Heritage


Ξενοδοχεία με ειδικές υπηρεσίες για κατοικίδια


Δεν αποχωρίζεστε στιγμή το αγαπημένο σας κατοικίδιο, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα ταξίδι στο εξωτερικό; Το newsbeast.gr σας προτείνει να ξεχάσετε τους ξενώνες για σκυλάκια και να επιλέξετε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, στο οποίο το ζωάκι σας θα έχει την περιποίηση που του αξίζει.

Βελούδινα μαξιλάρια, πετσέτες με το μονόγραμμα του και ειδικό μενού φτιαγμένο σύμφωνα με το δικές του διατροφικές ανάγκες είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες, που σας προσφέρουν τα παρακάτω ξενοδοχεία.

Hotel Jerome, Άσπεν, Κολοράντο



Οι τετράποδοι φίλοι σας, που θα μείνουν μαζί σας στο ξενοδοχείο Jerome στο Aspen θα απολαύσουν μια πλήρη VIP περιποίηση, μένοντας στο ειδικά φτιαγμένο για εκείνα κρεβατάκι σκύλου, τρώγοντας σπιτικές λιχουδιές και έχοντας το δικό τους πιατάκι για τροφή στο δωμάτιο. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το σκυλάκι σας χαθεί σε μια ξένη πόλη, αφού οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου θα σας προμηθεύσουν με ετικέτες με χαραγμένο το όνομα του καταλύματος και τον αριθμό τηλεφώνου.

Waldorf Astoria Towers, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ



Οι χνουδωτοί επισκέπτες του Waldorf Astoria στη Νέα Υόρκη θα λάβουν μια πλήρη σειρά από ανέσεις κατοικίδιων ζώων, όπως ειδικό κρεβατάκι, σκεύος φαγητού, κ.α, καθώς και μια δωρεάν με ένα μπάτλερ, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε για το κουτάβι σας θεραπείες spa, περιποίησης, ακόμα και ψώνια. Η Νέα Υόρκη είναι ένας φημισμένος γαστρονομικός προορισμός και το σκυλί σας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το Canine Culinary μενού Canine, το οποίο περιλαμβάνει γερμανική πίτα και πάπια Πεκίνου.

Westin St. John Resort & Villas, Παρθένες Νήσοι, Αμερική



Το θέρετρο Westin σε συνεργασία με το Κέντρο Φροντίδας Ζώων της περιοχής βοηθά τους ταξιδιώτες να υιοθετήσουν ένα νέο μέλος στην παρέα τους, κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η ομάδα του θέρετρου θα σας βοηθήσει στην διαδικασία έγκρισης και το νέο κατοικίδιο σας, έως 20 κιλών, θα χαρεί το σύνολο των φιλικών προς τα ζωάκια προνομίων, που παρέχει η Westin, συμπεριλαμβανομένου ενός κρεβατιού Westin Heavenly Bed Pet. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ενταχθούν στην ομάδα ψυχαγωγίας, δημιουργώντας χειροποίητα παιχνίδια για τα κατοικίδια ή βοηθώντας στην διαδικασία εύρεσης σπιτιού για τα σκυλάκια.

Calistoga Ranch, Napa Valley, Καλιφόρνια



Ενώ εσείς απολαμβάνετε ένα δωρεάν ποτήρι κρασί κατά την άφιξή σας στο Calistoga Ranch στην όμορφη Napa Valley, ο τετράποδος φίλος σας χαίρεται το δικό του καλωσόρισμα, μαζί με ένα κρεβάτι και κύπελλα φαγητού και νερού. Η υπηρεσία δωματίου για τα σκυλάκια, σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε την ξηρά τροφή στο σπίτι, ενώ η εφημερίδα που θα σας περιμένει στο δωμάτιο θα σας ενημερώσει για όλα τα pet-friendly εστιατόρια, καταστήματα, καθώς και τα δρώμενα, που έχουν προγραμματιστεί στην περιοχή.

Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Ρώμη, Ιταλία



Τα κουτάβια, που μένουν στο Rome Cavalieri αντιμετωπίζονται με την " Very Important Pet ", αντίστοιχη του VIP, υπηρεσία του θέρετρου, η οποία περιλαμβάνει ένα ειδικό μενού μόνο για σκυλιά, καθώς και ένα κασμίρ πουλόβερ για σκυλάκια, με το όνομα του γραμμένο με στρας. Κι ενώ εσείς θα κάνετε τις βόλτες σας στην Αιώνια Πόλη ή θα χαλαρώνετε στο Grand Spa, το χαϊδεμένο σας θα απολαμβάνει αντίστοιχες στιγμές στο spa “La Domus Aventina” ειδικά για σκυλιά.

Eau Palm Beach Resort & Spa, Παλμ Μπιτς, Φλόριντα



Το δώρο καλωσορίσματος για το σκυλάκι σας στο Eau Palm Beach Resort & Spa περιλαμβάνει custom -made λιχουδιές από ένα τοπικό φούρνο. Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, εσείς και το σκυλί σας θα έχετε πρόσβαση σε αρκετούς εξωτερικούς χώρους για παιχνίδι, ενώ ένα τμήμα του κόστους που θα πληρώσετε θα διατεθεί σε τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις.

Sheraton New Orleans, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ



Τα μικρά σκυλάκια, έως 20 κιλά, μένουν δωρεάν στο Sheraton της Νέας Ορλεάνης και καλωσορίζονται με ένα πακέτο, που περιλαμβάνει ένα κρεβάτι σκυλιών, σκεύη τροφής, χαλάκι, τροφή και έναν χάρτη με όλα τα πάρκα της περιοχής.

The Peninsula Beverly Hills, Λος Άντζελες, ΗΠΑ



Το κατοικίδιο σας θα ζήσει “σκυλίσια ζωή” κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο The Peninsula Beverly Hills, απολαμβάνοντας προνόμια, όπως βελούδινο κρεβάτι, πετσέτες με το μονόγραμμα του, βιολογική τροφή και μια δωρεάν βόλτα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να παραγγείλετε ένα ειδικό γεύμα για το κατοικίδιο ζώο σας από το μενού Pampered Puppy.

Hyatt Regency Huntington Beach Resort & Spa, Καλιφόρνια



Τα κατοικίδια και οι ιδιοκτήτες τους, που διαμένουν στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Huntington Beach Resort απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση στην μοναδική παραλία μόνο για σκύλους της περιοχής, την Bolsa Chica Beach Dog. Κι αν το τρέξιμο στην άμμο τους ανοίξει την όρεξη, η υπηρεσία δωματίου θα σας φέρει το ειδικό μενού, που έχει φτιαχτεί για το σκυλάκι σας.

Fairmont Heritage Place, Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ



Τα σκυλάκια που μένουν στο Fairmont Heritage Place στο Σαν Φρανσίσκο απολαμβάνουν υπηρεσίες πέντε αστέρων, αντίστοιχες με κάθε άλλον επισκέπτη. Ένα μαξιλάρι σκύλου, μπολ και κέρασμα θα τους περιμένει κατά την άφιξη τους. Σε αντίθεση με πολλά άλλα ξενοδοχεία το Fairmont δεν έχει κανένα όριο βάρους, έτσι ώστε ακόμη και μεγαλόσωμες ράτσες είναι ευπρόσδεκτες. Το κατάστημα YAP στην κοντινή πλατεία Ghirardelli θα σας προμηθεύσει με πολλά αξεσουάρ για το κουτάβι σας.

metrogreece.gr
Νεότερη Παλαιότερη