Γιορτή λήξης από το ΓΣΑΠ το Σάββατο 14 Ιουνίου

logo gsap


Αγαπητοί γονείς,

Το Σάββατο 14/06/2014 λήγουν, με την εκδήλωσή μας που θα γίνει στο γήπεδο Κοντοπεύκου, ώρα 11.00, οι προπονήσεις και τα μαθήματα δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης της περιόδου 2013 – 14.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα κορίτσια μας μαζί με τις συναθλήτριές τους πέρασαν όμορφα αυτό το δεκάμηνο (Σεπτέμβριος 2013 – Ιούνιος 2014).

Η πρώτη επαφή τους με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και η μύησή τους στα πρώτα “μυστικά” του, πιστεύουμε ότι τους άνοιξε νέους ορίζοντες στον χώρο του αθλητισμού, έναν χώρο που θα τα βοηθήσει αποφασιστικά στην διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Εμεί από την πλευρά μας, ως διοίκηση και ως προπονητική ομάδα, πιστεύουμε ότι κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε στην κατεύθυνση αυτή. Η καλόπιστη όμως κριτική σας και οι παρατηρήσεις σας, (τις οποίες μπορείτε να μας τις στείλετε μέσω mail και προφορικά στον αρμόδιο έφορο), μας είναι απαραίτητες για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, προς όφελος πάντα των παιδιών μας.

Ελπίζοντας ότι έχετε ήδη γίνει υποστηρικτές του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, ενός ιστορικού Συλλόγου του Γυναικείου Μπάσκετ στην πόλη μας,

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και στο επανιδείν τον Σεπτέμβριο του 2014.

 

Με εκτίμηση

 

Ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ      Ο έφορος των Ακαδημιών

Γιώργος Καράμπελας           Βαγγέλης Λούκας
Νεότερη Παλαιότερη