Βασίλης Γιαννακόπουλος: Όταν οι σκευωρίες καταπέφτουν....

Όταν οι σκευωρίες καταπέφτουν....giannakopoulos


Ακόμα μία σκευωρία κατέπεσε στο Δικαστήριο. Την περασμένη Τρίτη, η Δικαιοσύνη αθώωσε πανηγυρικά τον Βασίλη Γιαννακόπουλο, για τις κατηγορίες ότι, δήθεν, δεν υπήρχαν τα χρήματα για το έργο της Αγ.Ιωάννου. Ανυπόστατα ψεύδη που προήλθαν από γνωστά χαλκεία δυσφήμησης και λασπολογίας εναντίον του τότε δημάρχου και σήμερα επικεφαλής της «Συμμαχίας Ευθύνης» Βασίλη Γιαννακόπουλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εισαγγελέας αποδόμησε πλήρως το κατηγορητήριο!

Τα ψεύδη αποκαλύπτονται και η αλήθεια πάντα λάμπει. Και η αλήθεια είναι ότι όλη η τότε αντιπολίτευση πολέμησε με κάθε τρόπο το έργο της Αγ.Ιωάννου, εμποδίζοντας τον Βασίλη Γιαννακόπουλο να το αποπερατώσει εγκαίρως. Ανοίκειες μεθοδεύσεις που επέτρεψαν στον κ.Ζορμπά να αναδειχθεί δήμαρχος. Δήμαρχος που αδιαφόρησε για την αγορά και κατέστησε όμηρους, για μήνες, καταστηματάρχες και κατοίκους, με μοναδικό στόχο να δώσει την Αγ.Ιωάννου στην κυκλοφορία λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές(!).

Θα ζητήσει, ποτέ, συγγνώμη για τα όσα ψευδή καταμαρτυρούσε στον κ.Γιαννακόπουλο όλα αυτά τα χρόνια;

Θα ζητήσει, ποτέ, συγγνώμη από τους δημότες και ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες της Αγ.Ιωάννου;

Αλλά πώς αισθάνονται και όλοι αυτοί που «χάρισαν» τότε στον κ.Ζορμπά τη δημαρχία; Πώς θα ξεχρεωθούν τα «παιχνίδια» που έπαιξαν εις βάρος της πόλης;

Η πόλη απαιτεί δυναμισμό, πρόγραμμα και διεκδικήσεις και όχι ασάφεια και λαϊκισμό. Η πόλη απαιτεί έργο και πρόοδο. Για να δώσουμε αξία στην πόλη μας.

«Συμμαχία Ευθύνης»

symmaxia euthunis

Νεότερη Παλαιότερη