Επιτήδεια που ισχυρίζεται πως είναι υπάλληλος του Δήμου αλλά ξαφρίζει συντάξεις!

Η εγκληματικότητα αναπτύσσεται πλέον ξέφρενα στην Αγία Παρασκευή. Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης είναι ότι δευτερόλεπτα πριν δημοσιεύσουμε την ανάρτηση, χτύπησε το τηλέφωνο και πληροφορηθήκαμε ένα νέο κρούσμα που φανερώνει το θράσος των ληστών.


Συγκεκριμένα την Παρασκευή το πρωί επιτήδεια εμφανίστηκε στην οδό Ηπείρου χτυπώντας τα κουδούνια συγκεκριμένης πολυκατοικίας προφασιζόμενη πως είναι υπάλληλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής! Το θύμα της ληστείας δεν άνοιξε αλλά λίγη ώρα αργότερα θέλοντας να δει τι έχει συμβεί άνοιξε μια χαραμάδα την πόρτα της. Τότε αντίκρυσε μια κοπέλα η οποία υποκρινόμενη ότι είναι σε άσχημη κατάσταση της ζήτησε λίγο νερό. Η άτυχη γυναίκα δεν αντελήφθη την παγίδα, άνοιξε και μέχρι να φέρει το νερό η τσάντα της είχε κάνει φτερά. Λεπτομέρεια; Περιείχε τη σύνταξή της την οποία μόλις είχε σηκώσει από την τράπεζα. Τυχαίο; Δε νομίζουμε! Προφανώς κάποιος ανταποκρίθηκε στο κουδούνισμα της "δημοτικής υπαλλήλου" και έτσι εισήλθαν στην πολυκατοικία.


Την ίδια στιγμή οι τσαντάκηδες, όπως γράψαμε και προχθές, δραστηριοποιούνται ανενόχλητοι στην Ευεργέτου Γιαβάση όπου ένα ακόμη σχετικά πρόσφατο κρούσμα μας γνωστοποιήθηκε και μάλιστα μεσημέρι Σαββάτου. Δηλαδή σε μία ώρα κατά την οποία υπάρχει σχετική κίνηση στο δρόμο. Αντίστοιχο κρούσμα είχαμε και στην οδό Ρούμελης όπου ληστές άρπαξαν τόσο την τσάντα με τη σύνταξη όσο και τις σακούλες με τα ψώνια περαστικής γυναίκας.


Πέραν τούτου, πριν λίγες ημέρες δύο άγνωστα άτομα επιβαίνοντα σε Ι.Χ. πλησίασαν γυναίκα μεγάλης ηλικίας προφασιζόμενα πως ο γιος της τους είχε πει να του δώσει τα χρήματα για η/υ που είχε παραγγείλει. Όταν η γυναίκα τους απήντησε πως δεν έχει γιο, τότε είπαν ότι μπερδεύτηκαν και εννοούσαν το γαμπρό της ενώ τη ρώτησαν ακόμη που πηγαίνει ώστε να τη μεταφέρουν! Η γυναίκα κατάφερε και τους απέφυγε. Πάντως λίγες ημέρες νωρίτερα μια άλλη γυναίκα έπεσε θύμα (των ίδιων ατόμων;) δίνοντάς τους € 5.000,00!


Απλά αν υπάρχει Αστυνομία στην πόλη μας, ας μας ενημερώσει αν πέρα από το να κάθονται ανά ομάδες σε κεντρικά σημεία οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ περιμένοντας πρώτα να μας κλέψουν, σκοτώσουν, βιάσουν και μετά να συντρέξουν, τι άλλο κάνουν για να μας προστατεύσουν.


Κι ας μας πει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ως πότε θα προστατεύει κυφήνες αντί για ανθρώπους.


 
Νεότερη Παλαιότερη