Νέος Αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ) ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γιάννης Μυλωνάκης: «Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην αποτελεσματικότερη προστασία του Υμηττού μας»

Τη θέση του νέου Αντιπροέδρου στο Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ) κατέλαβε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης κατά τις χθεσινές εκλογές του Συνδέσμου.

Νέος Πρόεδρος στο Σύνδεσμο αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Ο κ. Μυλωνάκης αμέσως μετά την εκλογή του επισήμανε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους στις σημερινές εκλογές. Θέλω επίσης να συγχαρώ θερμά τον νέο Πρόεδρο του ΣΠΑΥ, Δήμαρχο Παιανίας και καλό φίλο Ισίδωρο Μάδη για την εκλογή του και να του ευχηθώ να έχει μία εποικοδομητική θητεία.

Η σημερινή μου εκλογή στη θέση του Αντιπροέδρου τιμά ιδιαίτερα τόσο εμένα όσο και τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα συμβάλλω με  όλες μου τις δυνάμεις με στόχο την αποτελεσματικότερη θωράκιση του Υμηττού μας, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής. Οι δραματικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής που είναι κάθε χρόνο και πιο έντονα παρούσες, δεν μας επιτρέπουν το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού και χρονοτριβών. Οφείλουμε όλοι με πνεύμα συνεργασίας, ενότητας, στοχευμένες δράσεις και συνεχίζοντας το άξιο έργο του μέχρι πρότινος Προέδρου του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτου, να μεριμνήσουμε ώστε το βουνό που όλοι αγαπάμε να αποτελεί έναν χώρο επισκέψιμο, φιλικό και ακίνδυνο για τους πολίτες».
Νεότερη Παλαιότερη