Στις λεπτομέρειες δεν προκρίθηκαν στο τελικό των play-offs οι Γυναίκες του ΓΣΑΠ - Δίνουν ραντεβού με υποσχέσεις για το Σεπτέμβριο

ΟΡΘΙΟΙ: Ρουμπελάκης, Σπυρίδωνος, Πολιτοπούλου, Γιαμπάνη, Καραχάλιου, Βούλγαρη, Στρατής
ΚΑΘΗΜΕΝΕΣ: Αραβανή, Σακουλάκη, Τσιαδή, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Κεσσέ, Γρίσπου
Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των play-offs για την άνοδο στην A1. Τερμάτισε όμως στην 2η θέση της κανονικής περιόδου, ξεκινώντας με ένα καταπληκτικό εννέα σερί νικών στον Α' γύρο του πρωταθλήματος, κρατώντας την πρώτη θέση στην βαθμολογία μέχρι και την 4η αγωνιστική του Β' γύρου.  

Τελικά, σε  26 αγωνιστικές πετύχαμε 20 νίκες και 6 ήττες τερματίζοντας στην 2η θέση της κανονικής περιόδου. Οι σοβαροί τραυματισμοί βασικών αθλητριών μας κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελική μας κατάταξη. Όμως η συνολική πορεία της ομάδας, αθλητριών και προπονητών, ήταν εξαιρετική και αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας. 

Να σημειώσουμε ότι την τελευταία τετραετία η ομάδα μας τερμάτισε δύο φορές στην 3η και άλλες 2 στην 2η θέση, φλερτάροντας συνεχώς με την πρώτη! 

Κάνουμε έκκληση στους φίλους μας και ιδιαίτερα στη Δημοτική Αρχή, ότι ο αθλητισμός των γυναικών στην Αγία Παρασκευή αξίζει να βοηθηθεί περισσότερο για να προβάλλει το έργο που συντελείται στην πόλη μας! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΑΜΥΝΤΑΣ-ΓΣΑΠ 55-52: (20-16, 14-18, 10-04, 11-14)
Διαιτητές: Σπυρόπουλος Σπ.-Σιδέρης

ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακάκη): Καλομιτσινη 11(1), Ντάνου 11(3), Βαρβιτσιώτη 15, Μαργώνη 5, Κοντογιάννη 7, Κουτσιρίμπα 2, Παπαρδέλα 2, Γεωργακοπούλου 2, Μαζαράκη.

ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής): Κεσσέ 12, Γιαμπάνη 6, Τσιαδή 10, Καραχάλιου 21(1), Γρίσπου, Βούλγαρη 3(1), Σπυρίδωνος, Πολιτοπούλου, Κυρκοπούλου, Αραβανή.

Νεότερη Παλαιότερη