Ποιος είναι ο... Μυλωνακάκης βρε παιδιά;

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

«Η επίσκεψη της υπουργού μας στην Στέγη Γερόντων της Αγίας Παρασκευής , παραμονές του Πάσχα συνοδευόμενη από τον ΠΑΣΟΚΙΚΟ Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Μυλωνακάκη , πραγματικά με εξέπληξε και με προβλημάτισε!» αναφέρει σε σημερινή ανάρτησή του ο τέως Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς συγκεντρώνοντας αρκετά σχόλια που όμως κινούνται σε εντελώς διαφορετικό πνεύμα.

Του Στρατή Μαζίδη

Αναλυτικά γράφει:


Ενώ σε ένα από τα σχόλια απαντά:

Διαβάζοντας τα παραπάνω θα ήθελα από την πλευρά μου να θέσω ορισμένα ερωτήματα:

Πρώτον, ο Μυλωνακάκης, είναι ο Μυλωνάκης φαντάζομαι.

Δεύτερον, γιατί απορεί ο τέως Δήμαρχος για την υπουργό Εσωτερικών; Η εν λόγω όταν τον είχε ανάγκη προεκλογικά το 2019 μια χαρά έτρεχε δίπλα του κάθε φορά που ερχόταν στην Αγία Παρασκευή να την πάει χεράκι χεράκι στους ψηφοφόρους. Και να τα ντρινκς στις βραδιές που οργάνωνε τότε η τοπική, και να οι φωτογραφίες. Μετά τον ξέχασε, γιατί δεν τον είχε ανάγκη. Τώρα δεν αποκλείεται να εκτιμά ότι μπορεί να έχει περισσότερα να κερδίσει από τον Μυλωνάκη.

Τρίτον, τις αρχές και αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή (εκείνου που άνοιξε την πόρτα της Κύπρου στην Τουρκία με τις Συμφωνίες Λονδίνου - Ζυρίχης και αποτελείωσε με τον Αττίλα 2 ό,τι ξεκίνησε η χούντα) που προφανώς διαπνέουν και τη σημερινή κυβέρνηση για να την στηρίζουν οι ΝΔκρατες, δε στήριξαν και το ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ πχ όταν η κυβέρνηση της ΝΔ κλείδωσε τους πάντες σπίτι τους; Όταν κυνήγησε τον κόσμο να εμβολιαστεί με το στανιό [και τώρα πολλοί βλέπουν τη γλύκα;]; Το ΠΑΣΟΚ δεν υπερψήφισε το 100ευρω στους άνω των 65; ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλαν πλάτη για να μπορεί να παντρευτεί ο Γιώργος τον Αντώνη; Μνημόνια δεν εφάρμοσαν κι εφαρμόζουν όλοι αυτοί;

Τέταρτον, έχουν περάσει πλέον επτά μήνες από τις εκλογές. Ο κ. Μυλωνάκης (ή Μυλωνακάκης κατά το κρητικότερο) είναι ο Δήμαρχος. Αυτός θα συνοδεύσει την ΥΠΕΣ που επισκέφτηκε το ίδρυμα με τον θεσμικό και όχι τον κομματικό της ρόλο.

Πέμπτον, κάτι τέτοια είναι ή δεν είναι βούτυρο στο ψωμί του Μυλωνάκη; Μη σας πω και του Μυλωνακάκη.

Έκτον, κάτι που το είχα πάντα απορία. Αυτές οι επισκέψεις στην Στέγη Γερόντων διαχρονικά έχουν καμία ουσία; Άλλαξε ποτέ κάτι προς το καλύτερο; Είναι γνωστό ότι η Περιφέρεια έχει αλλάξει τα φώτα στην Στέγη με τις κάθε τρεις και λίγο απαιτήσεις της με τον μπαμπούλα της αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας. Είναι επίσης γνωστό ότι η Περιφέρεια υπάγεται στο ΥΠ.ΕΣ. Συνεπώς ο διευθυντής της Στέγης τα... έψαλε στην υπουργό για τα καψόνια που δέχεται το ίδρυμα ή μείναμε στα χαμόγελα των φωτογραφιών;

Θυμάμαι προ ολίγων ετών ένα κήρυγμα σχεδόν απελπισίας του ιερέα και τον τότε Δήμαρχο Σταθόπουλο μετά την αναφορά που έγινε στο ΔΣ από τότε δημοτικό σύμβουλο για τις εντυπώσεις μετά από άρθρο μας, όπως με πληροφόρησαν εκείνη την εποχή αξιόπιστα, να προβαίνει στη... μεγάλη κίνηση να πει στον κληρικό πως αν θέλει, μπορεί να μεσολαβήσει για να δει τον αρχιεπίσκοπο 😂😂😂.

Νεότερη Παλαιότερη