Σπ. Παπασπύρος: Η εξέδρα πιο μπροστά, δεν σε καθιστά επιτυχημένο

Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος, κ. Μυλωνάκη,ς εκτός από θαυματοποιός, που προβλήθηκε προεκλογικά, θέλει να προβληθεί και ως μάντης, αφού «μάντεψε» ότι  ανακοίνωση της παρατάξεώς μου, με θέμα την δράση «Παίζω και δημιουργώ», γράφτηκε από την πένα εμού του «πιο αποτυχημένου Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ» (όπως με χαρακτήρισε). Και αντί να απαντήσει στην ανακοίνωση, όχι μόνο της παρατάξεώς μου  αλλά και άλλων και στις καταγγελίες δεκάδων γονέων  που ταλαιπωρήθηκαν, εξετράπη σε προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε εκδώσει άλλη ανακοίνωση (προς άλλον αποδέκτη)  με τίτλο  «Η πολιτική αντιπαράθεση χρειάζεται επιχειρήματα και όχι χαρακτηρισμούς». Τρικυμία εν κρανίω…

Εν πάση περιπτώσει, δεν ξέρω, μπορεί να είμαι «ο πιο αποτυχημένος Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ» αλλά ψυχίατρος δεν είμαι. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα συμπλέγματα («κόμπλεξ» στα ελληνικά…) και τις μανίες του καθενός. 

Δεν είναι το πρόβλημα, κ. Μυλωνάκη, το ποιος γράφει τις ανακοινώσεις της παρατάξεώς μου. Τις προσωπικές μου τις υπογράφω εγώ ο ίδιος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχετε δώσει καμμία εξήγηση για:

-Την κατάργηση του Φεστιβάλ Διαδημοτικού Θεάτρου και της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής
-Την κατάργηση του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου (κατά τα λοιπά «τιμάτε», με ανακοίνωσή σας,  τον ιδρυτή του αείμνηστο Δήμαρχο Σταύρο Κώτση)
-Την κατάργηση του «Φεστιβάλ Πολιτισμού»
-Την κατάργηση του δεκαημέρου πολιτιστικών εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
-Την απαξίωση της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής
-Την μη λειτουργία των Επιτροπών Πολιτισμού και Αθλητισμού
-Την μη καταβολή των μισθών των Καθηγητών των Εργαστηρίων Τέχνης, από τον μήνα Ιανουάριο και μετά
-Την μη ανανέωση των αδειών λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων
-Την μη διεκδίκηση σημαντικών χρηματοδοτήσεων και πολλά άλλα

Το να χαρακτηρίζετε κ. Μυλωνάκη, κάθε τόσο, όλους τους προκατόχους σας Δημάρχους και τους πολιτικούς σας αντιπάλους ως «αποτυχημένους» είναι εύκολο. Το δύσκολο θα σας είναι να αποδείξετε ότι εσείς είστε ο επιτυχημένος. Η καλή μέρα, όμως (όπως και η κακή), από το πρωί φαίνεται. Η εξέδρα στην παρέλαση πιο μπροστά από τους άλλους για να φαίνεσαι ξεχωριστός, πάντως,  δεν σε καθιστά επιτυχημένο.

ΥΓ. Η δράση του Δήμου  «Παίζω και δημιουργώ», κ. Δήμαρχε, δεν είναι πρωτοποριακή όπως την ονομάσατε, αφού προέκυψε από την συγχώνευση δυο δράσεων που γίνονταν πολλά χρόνια τώρα, της «Δημιουργική Απασχόληση» και της «Καλοκαιρινές Αθλητικές Δραστηριότητες» («Summer Camp» του ΠΑΟΔΑΠ ). Το μόνο πρωτοποριακό είναι το «μπάχαλο» που δημιουργήσατε με τις εγγραφές.

Σπύρος Παπασπύρος
Τ. Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

Νεότερη Παλαιότερη