Παράδοση προϊόντων πρώτης ανάγκης από το Σύλλογο του Αγίου Ιωάννη στην "Αλληλεγγύη"

Έρχονται οι μέρες του Θείου Πάθους που θα οδηγήσουν στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η κοινωνία μας σε μια εποχή ακρίβειας και με μειωμένη την οικονομική της δυνατότητα έχει πολλές ανάγκες και οι ψυχικές αντοχές της είναι περιορισμένες.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ μας είναι η κινητήριος δύναμη, για την ελπίδα που όλοι μας πρέπει να έχουμε άσβεστη μέσα μας για καλύτερες μέρες, αλλά κυρίως, για την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη που αυτές τις μέρες γίνεται εντονότερη.

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» στέκεται αλληλέγγυο στις προσπάθειες στήριξης της κοινωνίας και έτσι σήμερα, 25 Απριλίου 2024, παράδωσε διά της προέδρου του Αντωνοπούλου- Πανάγου Ηλέκτρας, του αντιπροέδρου κου Θεοδοσόπουλου Ευάγγελου και του Γ.Γ. κου Γεωργίου Σταύρο ποσότητες προϊόντων, τα οποία είχαν από πριν συνεννοηθεί και για τα οποία υπήρχε έλλειψη.

Τα προϊόντα παραδόθηκαν στον πρόεδρο κο Σαββίδη Βασίλη και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» της Αγ. Παρασκευής για να τα προσφέρει σε οικογένειες και συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη και που βοηθάει μέσα από το έργο του.

Ο Σύλλογός μας εύχεται σε όλους
Καλό Πάσχα και
Καλή Ανάσταση με υγεία και κάθε καλό!

Νεότερη Παλαιότερη