Νίκος Ζόμπολας: Υποχρέωση του κ.Χαρδαλιά, να ολοκληρωθεί Δημαρχείο & κολυμβητήριο

 

Είμαι υποχρεωμένος ως απελθών Αντιδήμαρχος Διοίκησης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον κ.Πατούλη πριν αποσυρθεί, να κάνω την παρούσα ανακοίνωση, επειδή άρχισαν οι δικαιολογίες και τα προσκόμματα για τις χρηματοδοτήσεις των 2 σημαντικότερων έργων στον δήμο μας τις τελευταίες δεκαετίες.

Η απελθούσα περιφερειακή αρχή είχε δεσμεύσει το πόσο των 2 εκ για το κολυμβητήριο και ο κ.Πατούλης προσωπικά είχε δεσμευθεί δημόσια, παρουσία του ανάδοχου, ότι το δημαρχείο θα ολοκληρωθεί χρηματοδοτικά.

Ανεξάρτητα τις πολιτικές τοποθετήσεις των δημοτικών μας παρατάξεων και την παρελθοντολογία και τις δυστοκίες που (δείχνει) να προβάλλει η νέα περιφερειακή αρχή και ότι έχει διαρρεύσει από τον νυν δήμαρχο για τις συναντήσεις του με τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, είναι επιτακτική η δέσμευση όλων για την ολοκλήρωση των 2 έργων, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Είναι υποχρέωση δε, ειδικά για το νέο περιφερειάρχη ο οποίος εκλέχθηκε με την στήριξη των Αγιοπαρασκευιωτών σε μεγάλο ποσοστό και με τη κομματική στήριξη και των ΝΔκρατών.

Νίκος Ζόμπολας
π.Αντιδήμαρχος Διοίκησης

Νεότερη Παλαιότερη