Αγία Παρασκευή - Η Πόλη μας: Καταργήσατε και την «ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ» κύριε Δήμαρχε;

Το 2022, ως Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την ΕΝΕΒΑΠ, με ενέργειες του τότε Αντιδημάρχου Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Γιάννη Αργυρού, υλοποιήσαμε την «ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ», μια δωρεάν κοινωνική παροχή για τους  κατοίκους της πόλης μας. Την Κάρτα είχαν εκδώσει πάνω από 13.000 κάτοικοι της πόλης μας, που είχαν σημαντικά προνόμια σε ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε δύο από τους σημαντικότερους ιατρικούς ομίλους της χώρας μας.

Γίναμε δέκτες παραπόνων από πολλούς συμπολίτες μας, ότι η «ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ» δεν ισχύει πλέον και ρωτάμε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μυλωνάκη:

-Ισχύει η «ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ» κύριε Δήμαρχε ή την καταργήσατε κι αυτή στο πλαίσιο του «Αλλάζουμε» προς το χειρότερο τα πάντα;

-Εσείς που «ενημερώνετε» ακόμη και για το ότι βγήκατε από το Γραφείο σας και πήγατε στο διπλανό, γιατί δεν έχετε ενημερώσει υπεύθυνα για το σημαντικό αυτό θέμα τους συμπολίτες μας ώστε να μην ταλαιπωρούνται;

-Είστε ικανός να διαχειριστείτε το θέμα; Αν δεν μπορείτε, καλέστε μας να σας πούμε τον τρόπο.

Δυστυχώς, ο Δήμαρχος ασχολείται μόνο με τη δημιουργία της εικόνας του στα social media, δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί ώστε οι κάτοικοι να μην χάσουν τα σημαντικά αυτά προνόμια και μάλιστα σε δύσκολες εποχές.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Νεότερη Παλαιότερη