Βάνα Νικολακοπούλου: Ξαφνικά οι άσπονδοι φίλοι ενώνονται από φθόνο - Κουράσατε αλλά είστε αμετανόητοι

Σε μια κριτική της πολιτικής ατμόσφαιρας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Αγία Παρασκευή προέβη η πρώην δημοτική σύμβουλος, Βάνα Νικολακοπούλου μέσα από ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Δεν ξεκίνησε ακόμα το έργο της η δημοτική αρχή και όλοι είναι στα κάγκελα. Στο ίδιο έργο δηλαδή θεατές. Την κρίνουν στα..... σημεία. Ξαφνικά οι άσπονδοι φίλοι ενώνονται από φθόνο και μόνο. Κύριοι δεν σας φταίει ο Δήμαρχος αλλά ο κακός σας εαυτός. 

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε τους υπαίτιους της αποτυχίας στις εκλογές, κοιτάξτε τον καθρέφτη σας. Μην ξεχνάτε πόσο ήπιος και συνεργάσιμος ήταν ο νυν Δήμαρχος, όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Τότε όλοι λέγατε ότι ήταν το δεκανίκι του Ζορμπά. Τώρα ψάχνετε άλλα δεκανίκια.

Γίνατε όλοι αναλυτές προσωπικοτήτων. Καθίστε ήσυχα στον πάγκο, που σας τοποθέτησαν οι πολίτες και κάνετε υπομονή, είναι μεγάλη αρετή. Αντιπολίτευση μόνο για να ακούμε τη φωνή μας δεν είναι αντιπολίτευση και μάλιστα γόνιμη. Ο κόσμος σας πληροφορώ, τρέφει μεγάλες προσδοκίες και περιμένει. 

Το έργο της εκάστοτε αρχής κρίνεται στο τέλος και όχι στο ξεκίνημα. Κουράσατε αλλά είστε αμετανόητοι.

Δεν πείθετε ότι το μοναδικό σας μέλημα είναι η πόλη.

Νεότερη Παλαιότερη