Αλλάζουμε: Το αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ του κ. Ζορμπά ξαναχτυπά

Διαβάζοντας την τελευταία ανακοίνωση του κ. Τσιαμπά, επιβεβαιώνονται με τρόπο προφανή και κατηγορηματικό δύο πράγματα.

Ο κ. Τσιαμπάς:

Α. Eίτε έχει ήδη αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου τύπου του πρώην Δημάρχου Β. Ζορμπά, είτε πασχίζει εναγωνίως να το πετύχει.

Β. Εξακολουθεί να εκφράζει δημόσια, τρανταχτές και εκ του πονηρού ανακρίβειες. Ανακρίβειες τις οποίες οφείλουμε να αποκαταστήσουμε.

Πιο συγκεκριμένα:

1.⁠ ⁠Κανείς δεν είπε πως ο εργολάβος ζήτησε έγκριση για διακοπή εργασιών. Αυτό που ειπώθηκε ήταν πως ο ανάδοχος μετέβη την Πέμπτη 28/2 στο Δημαρχείο, προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις του και να ζητήσει τη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής για το πρόβλημα που έχει ανακύψει.

2.⁠ ⁠Θυμίζουμε στον κ. Τσιαμπά ότι ο πρώην Δήμαρχος κ. Ζορμπάς στην προεκλογική του ομιλία, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε πως την ίδια ημέρα ξεκίνησαν τα έργα στο κολυμβητήριο. Τα έργα όμως δεν ξεκίνησαν ποτέ. Πάνω σε αυτό έχει να μας πει κάτι ο κ. Τσιαμπάς;

3.⁠ ⁠Ομοίως ο κ. Τσιαμπάς αποφεύγει να ρωτήσει τον κ. Ζορμπά που ήταν Δήμαρχος την περίοδο 2011 - 2014, το διάστημα δηλαδή που ήθελε να γκρεμίσει το κολυμβητήριο ακυρώνοντας τον τότε διαγωνισμό και στερώντας από την πόλη μια απαραίτητη δομή, αλλά και την περίοδο 2019 - 2023 όταν αποφάσισε να αλλάξει γνώμη για το θέμα, γιατί δεν έλυσε το ζήτημα με μια...απλή επίσκεψη στο κτηματολόγιο.

4.⁠ ⁠Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσιαμπάς εξακολουθεί να λειτουργεί ως συνήγορος του κ. Μουστόγιαννη.

Από την ανακοίνωση του κ. Τσιαμπά προκύπτει ότι αντιλαμβάνεται διαφορετικά την πραγματικότητα. Η φαντασία ήταν ανέκαθεν χαρακτηριστικό των εξτρέμ, άσχετα αν ο κ. Τσιαμπάς στέλνει διαρκώς την μπάλα άουτ. Ίσως όμως αυτός να είναι ο ρόλος του. Να στέλνει την μπάλα στην εξέδρα.

Υ.Γ. Αλήθεια ο επικεφαλής της Παράταξης «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας» κ. Β. Σάρκουλας τι έχει να πει για αυτά; Συντάσσεται με τον κ. Τσιαμπά; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τη γνώμη του.

Νεότερη Παλαιότερη