Συνέχισαν με νίκες οι Γυναίκες του ΓΣΑΠ

Το τμήμα Γυναικών ολοκλήρωσε τη «διαβολοβδομάδα» (τρεις αγώνες σε επτά ημέρες) με την νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου. Έτσι κράτησε τα πρωτεία στην Α2, τα οποία όμως καλείται να τα υπερασπίσει και στον επόμενο δύσκολο αγώνα με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου την Κυριακή 25/02, ώρα 17.00 στην έδρα μας. Οι νεάνιδες αγωνιστικά είχαν ρεπό, όμως έκοψαν την πίτα τους μαζί με τις κορασίδες μας. Και τα δύο τμήματα των κορασίδων μας είχαν δύσκολη δουλειά με θεωρητικά ανώτερους αντιπάλους.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Π. Φάληρο-ΓΣΑΠ: 38-55 (12-14, 10-12,07-18, 09-11)

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Ανδ.-Στραγαλινός

Μια ομάδα που μας ικανοποίησε με την απόδοσή της. Αμυντικά την ξέραμε , την εμπιστευόμαστε. Στο Παλαιό Φάληρο, ιδιαίτερα στο γ΄ δεκάλεπτο, ξεδίπλωσε και τις επιθετικές της αρετές. Είδαμε ωραίες συνεργασίες και ομαδική δουλειά. Μπράβο στα κορίτσια μας και στους προπονητές μας! Και τώρα περιμένουμε στο ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ την πολύ καλή ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, 4η στην βαθμολογία και διεκδικήτρια της συμμετοχής της στο final four του Μαϊου, την Κυριακή 25/02 στις 17.00. Στόχος, τι άλλο, η νίκη!

Π.ΦΑΛΗΡΟ (Ζέρβα): Αξιοπούλου 4, Λουκάτου 5, Στεριοπούλου 7, Στεφανίδου 10(2), Κοτσιάφτη 9(1), Ακρίβου, Διαμαντοπούλου, Μανουσέλη, Σταθάκη, Νασιάκου, Καρακλή 3(1).
ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής): Γρίσπου 8(1), Τσιαδή 10(2), Γιαμπάνη 8(2), Κεσσέ 13(2), Καραχάλιου 5, Πολιτοπούλου 8, Βούλγαρη, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη 3(1), Σπυρίδωνος, Φραγκούλη.

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ZAON 32-49 (15-10, 10-18, 4-12, 3-9)

Το Σάββατο 17/02 (ώρα 17.00) στο κλειστό γυμναστήριο Ζέτα Λαούδη (Κοντόπευκο), υποδεχτήκαμε την ομάδα του ΖΑΟΝ στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την ομάδα μας παρά το καλό ξεκίνημα. Προηγηθήκαμε παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση. Για ένα ημίχρονο, το παιχνίδι παιζόταν επί ίσοις όροις. Τα προβλήματα άρχισαν μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου, με τα φάουλ να παίζουν αρνητικό ρόλο στη συνοχή της ομάδας, δεδομένων των απουσιών της. Το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας μας ήταν επιθετικά κακό, με αποτέλεσμα να πετύχουμε μόνο 7 πόντους σε δύο δεκάλεπτα. Μοιραία, ήρθε η ήττα σε ένα ακόμα παιχνίδι που φάνηκε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε, παίζοντας με τον 4ο της βαθμολογίας. Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής θα παίξουμε στην Κηφισιά με την ΑΕΝΚ στις 24/2 (21.00). Είναι ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε στην προσπάθεια μας να παραμείνουμε στην Α’ κατηγορία κορασίδων. Καλή συνέχεια!!!!!

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Τούτση, Παραπαγκίδου, Μεϊτάνη, Κασκαβέλη, Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη, Γρηγοριάδη

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

17η αγωνιστική: ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΟ – ΓΣΑΠ 56 – 29

Η ομάδα μας στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο είχε βασικές και καθοριστικές απουσίες . Η αντίπαλη ομάδα έδειξε μεγάλη μαχητικότητα, χωρίς εμείς να ανταποκριθούμε ανάλογα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντας πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις. Έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμη για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε, μαθαίνοντας από τα λάθη μας και στοχεύοντας σε ατομική και ομαδική βελτίωση.

ΓΣΑΠ (Ναζίρη) Καραπατή, Γιάλα, Πρίφτη, Αθανασίου, Ανδρέου, Σεφερλή, Πάγια, Φαρσάτη, Κοράκη, Πολυχρονοπούλου, Καραδήμου, Πρέζα


ΝΕΑΝΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Την Πέμπτη 15/02 (ώρα 18.00) στο γήπεδο μας, μετά την βραδινή προπόνηση, έγινε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, για τα τμήματα κορασίδων – νεανίδων. Ένα φλουρί για κάθε ομάδα κέρδισαν η Χρύσα Σταυρακάκη (νεάνιδες) και Ελιάνα Γρηγοριάδη (κορασίδες). Το κάθε φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα δωράκι (βραχιολάκι-γούρι), προσφορά της Εύας Κεϊσογλου.

Καλή Χρονιά σε όλα τα κορίτσια μας!!! Χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες σε όλους τους στόχους τους!!!

Νεότερη Παλαιότερη