ΓΣΑΠ: Ήττα για τις Γυναίκες, νίκες για Νεάνιδες και Κορασίδες

Το τμήμα Γυναικών, παρά την εντός έδρας ήττα από την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού έχασε και ο ισόβαθμός μας Ιωνικός από τον Αμύντα. Νοιώθουμε όμως πια την ανάσα της ΑΕΚ Περιστερίου, του ΑΜΥΝΤΑ και της ΔΑΦΝΗΣ, οι οποίες διεκδικούν και αυτές την είσοδο στην τετράδα των play-offs. Οι νεάνιδες πέτυχαν μία καθοριστική εκτός έδρας νίκη με το Κορωπί και απέκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλό τους, που θα επιδιώξουν να την «κλειδώσουν» την επόμενη Δευτέρα στην έδρα μας με το Παγκράτι. Μετά από αρκετές αγωνιστικές οι κορασίδες Α «ξέσπασαν» στην Κηφισιά, ενώ νίκησαν και οι κορασίδες Β. Τα γαλανόλευκα συνέχισαν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους. Σημαντικό γεγονός η έναρξη του Τουρνουά των Παγκορασίδων την Κυριακή 03/03.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΣΑΠ-ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. 45-52 (15-7, 10-11, 10-14, 10-20)

Διαιτητές: Ανδρεόπουλος-Κονταξάκης

Γνωρίσαμε, στο φετινό πρωτάθλημα, την πρώτη ήττα στο γήπεδό μας. Ένα κακό, το τελευταίο, δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να γυρίσει το παιχνίδι η Δάφνη και να φύγει νικήτρια. Τα σημάδια όμως είχαν ξεκινήσει από το δεύτερο, στο οποίο δεν καταφέραμε να πετύχουμε περισσότερους από 10 πόντους, όπως και στο τρίτο. Στο δ΄ δεκάλεπτο όμως είχαμε και κακή αμυντική συμπεριφορά, πράγμα σπάνιο για την ομάδα μας και ανησυχητικό. Επίσης, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας, είχαμε καιρό να δούμε τόσο κακή διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπυ εκτός έδρας με τον ισόβαθμο Ιωνικό(3/3), ενώ ο στόχος μας παραμένει η συμμετοχή μας στο φάϊναλ-φορ του Μαΐου. Η στήριξη φυσικά της ομάδας μας, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά θα γίνει πιο δυνατή, γιατί τώρα την χρειάζεται περισσότερο. Όλοι θα σταθούμε δίπλα της την Κυριακή 03/03 στις 16.45 στο γήπεδο του Ιωνικου. Να σημειώσουμε την παρουσία στις κερκίδες της Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του πολίτη και Κοινωνικού διαλόγου κ. Χρυσούλας Ξύγγη. 

ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης ,Στρατής): Γρισπου 10(1), Τσιαδή 9(1), Γιαμπάνη, Καραχάλιου 7(1), Κεσσέ 5, Πολιτοπούλου 4, Βούλγαρη 5(1), Σπυρίδωνος 2, Κυρκοπούλου 3(1), Φραγκούλη, Κακοσούρη.
ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜ. (Μπουμπούς): Κατσαμούρη Μ. 6. Παγώνη 6(2), Πατέρα 10(1), Κατσαμούρη 9, Μαγγίνα 7, Ψωμά 2, Κούζουντζιτς 9, Τσιχλάκη 3(1).


Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΓΣΑΠ 53 - 59 (12-16, 13-18, 12-11, 16-14)

Τη Δευτέρα 26/2 οι Νεάνιδές μας αντιμετώπισαν την ομάδα ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο 1o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. Οι «λιονταρίνες» του Κορωπίου μας περίμεναν με νύχια και δόντια, για να ισοφαρίσουν τις νίκες στους μεταξύ μας αγώνες. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα σε επίθεση αλλά και άμυνα, διαμορφώνοντας από την αρχή μια θετική διαφορά στο σκορ που ποτέ δεν ανατράπηκε. Συγχαρητήρια στον coach Στρατή για τη συστηματική δουλειά και βελτίωση των κοριτσιών μας. Συγχαρητήρια επίσης στις αθλήτριες μας για τη μαχητικότητά και το πάθος που τις χαρακτηρίζει σε κάθε αγώνα.Το πιο σημαντικό του αγώνα, είναι ο τραυματισμός της Ντορέττας Φραγκούλη που ευχόμαστε ολόψυχα να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας! Επόμενος αγώνας στις 4/3 ώρα 21:45 στο γήπεδο ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ με την ομάδα ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ. Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Αγριογιάννη 2, Παγίδα, Μήτση 6, Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 12(2), Μάγειρα 6(2), Κεχρή, Σπυρίδωνος 17(1), Σταυρακάκη, Φραγκούλη 8(1), Κεϊσογλου 8(1)


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Α.Ε.Ν.Κ– Γ.Σ.Α.Π: 28-80 (9-21, 3-17, 6-20, 10-22)

Το Σάββατο 24/2 (ώρα 21.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Κηφισιάς, οι κορασίδες μας αγωνίστηκαν εναντίον της τοπικής Α.Ε.Ν.Κ. στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Μετά από αρκετό καιρό είχαμε ένα όμορφο μπασκετικό βράδυ!!!! Δεν ήταν μόνο η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Τα κορίτσια μας έπαιξαν πραγματικά καλό μπάσκετ. Ακολούθησαν άψογα τις οδηγίες του κόουτς, εξουδετέρωσαν το ατού της αντίπαλης ομάδας και με ομαδικό πνεύμα στην επίθεση, «καθάρισαν» εύκολα το παιχνίδι. Το σκορ των δεκαλέπτων επιβεβαιώνει την άνετη επικράτηση της ομάδας μας. Στόχος τώρα είναι η διατήρηση της καλής απόδοσης και η νίκη στον επόμενο αγώνα που θα μας φέρει πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία. Επόμενος αγώνας στου Ζωγράφου με τον Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. στις 20.30 το Σάββατο 2/3. Καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια μας!!!!

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής)Τούτση, Παραπαγκίδου, Κασκαβέλη, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη, Γρηγοριάδη

Δ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

18η αγωνιστική : ΓΣΑΠ Β’ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 50 – 41

Η ομάδα μας δεν συνάντησε μεγάλη αντίσταση από τις αντίπαλες. Η μεγάλη διαφορά του πρώτου ημιχρόνου έφερε κάποια χαλάρωση αλλά δεν κινδυνέψαμε με ανατροπή του σκορ σε καμμία στιγμή. Απουσίες υπήρχαν , ευχή όλων να είναι όλα τα κορίτσια υγιή και ζωηρά για να απολαύσουν το μπάσκετ και όσα αυτό μπορεί να τους προσφέρει στα υπόλοιπα παιχνίδια αυτής της ομάδας.

ΓΣΑΠ (Ναζίρη Κατερίνα) : Καραπατή, Αθανασίου, Μιχαλάτου, Φαρσάτη, Κοράκη, Πολυχρονοπούλου, Ανδρεούλη, Καραδήμου, Πρέζα


Ε. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ U15. Η ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε προπονητικό φιλικό με τον ΠαναθηναΪκό και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της.. Δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια , τα οποία και άρπαξαν την ευκαιρία για να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν. Ευχή όλων οι μικροτραυματισμοί να ξεπεραστούν γρήγορα και οι προπονητές να έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο έμψυχο υλικό για τα τουρνουά που θα τρέχουν παράλληλα. Ο πρώτος αγώνας της θα γίνει στον Παπάγο με την Ολυμπιάδα την Κυριακή στις 15.15. Κορίτσια καλό ξεκίνημα!


ΣΤ. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – Γ.Σ.Α.Π.

Η αγωνιστική μας δράση συνεχίστηκε αυτή τη Κυριακή με την ομάδα του Λέων Κορωπίου. Αν και η ομάδα μας στην αρχή αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο παιχνίδι του αντιπάλου κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Έπαιξαν όλα τα κορίτσια και ευχαριστήθηκαν, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με Κρόνο Γέρακα.

ΓΣΑΠ (Ναζίρη) Φουρναράκη, Καλαπόδα, Ντρακότι, Θεοδωροπούλου, Σπηλιοπούλου, Κυρίτση, Χουρδάκη, Κωτσάκη, Πικέα, Ζαχαράτου, Παρόντι, Αθανασοπουλου.

Νεότερη Παλαιότερη