Με δύο νίκες επέστρεψαν στη δράση οι Γυναίκες του ΓΣΑΠ

Το τμήμα Γυναικών έδωσε μέχρι χθες δύο αγώνες με Σπόρτιγκ εντός και με Τερψιθέα εκτός και τους δύο νικηφόρους. Οι νεάνιδες νίκησαν δύσκολα εκτός έδρας τον Αμύντα, ενώ οι κορασίδες Α δεν τα κατάφεραν πάλι. Κορασίδες Β και Γαλανόλευκα είχαν ρεπό.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/02_ΓΣΑΠ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ:64-50 (21-12, 19-08, 15-16, 09-14) 

Διαιτητές: Μούστρης-Αυγερινός

Ξαναγυρίσαμε στις νίκες με καλή απόδοση της ομάδας μας, η οποία μπήκε από την αρχή στην θέση του οδηγού και δεν άφησε στην αντίπαλη ομάδα κανένα περιθώριο να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την μείωση της διαφοράς, η οποία σε κάποιο σημείο του γ΄ δεκαλέπτου είχε ξεπεράσει τους 20 πόντους. Ήταν μια καλή δοκιμή δυνάμεων ενόψει του μεθαυριανού εξ αναβολής αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε με την Τερψιθέα στο γήπεδο της Γλυφάδας(Τετάρτη 14/02 και ώρα 21.45).

ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής):  Γρίσπου 13, Τσιαδή 6(1), Γιαμπάνη 19(4), Κεσσέ 9(1), Πολιτοπούλου 6, Καραχάλιου 8, Κακοσούρη, Σπυρίδωνος 3(1), Βούλγαρη, Κυρκοπούλου.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Γιαννακάκου): Δεληγιάννη10(1), Παντέλη 11(1), Σουρουνέλου 10, Σερέπα 1, Χαλικοπούλου 9(1), Λέρη 2, Καρρά7(1), Μουζάκη, Κατσιώνη, Βαρέλα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/02_ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΓΣΑΠ: 41-47(8-8, 04-08, 13-13, 16-18)

Διαιτητές: Γαρίνη, Αντωνέλλου

Ένα παιχνίδι θρίλερ και για τις δύο ομάδες που τελικά το  κέρδισε, δίκαια, η ομάδα μας. Από την αρχή μπήκαμε στην πρωτοπορία  του σκορ, όμως σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν ξεφύγαμε αισθητά από την Τερψιθέα και μάλιστα στο δ δεκάλεπτο ισοφαριστήκαμε. Μέχρι το 37’ δεν καταφέρναμε να προηγηθούμε στο σκορ παρά με μόνο με δύο πόντους , ενώ αμέσως μετά η Τερψιθέα εύρισκε τον τρόπο να μας ισοφαρίζει. Ευτυχώς δεν μας προσπέρασε ποτέ , σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χάρις στην εξαιρετική αμυντική προσπάθεια της ομάδας μας και μόλις στα τελευταία τρία λεπτά πήραμε μια διαφορά 6 πόντων , χάρις σε δύο τρίποντα. Επιθετικά είχαμε, κυρίως στο α’ ημίχρονο, μία δυστοκία με συνεχή λάθη, τα οποία νομίζουμε ότι οφείλονται στο γεγονός ότι οι αθλήτριές μας έχουν αισθανθεί ως πολύ βαρύ καθήκον την  διατήρηση της πρώτης θέσης. Όμως εμείς, η

διοίκηση και οι φίλοι της ομάδας, το μόνο που θέλουμε είναι να βλέπουμε ωραίο μπάσκετ. Το σε ποια θέση θα καταλήξουμε στο τέλος του πρωταθλήματος θα το δούμε τότε. Και μέχρι τότε συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, στους προπονητές και στις εφόρους για την προσπάθεια που καταβάλουν! Ο επόμενος αγώνας είναι πάλι εκτός έδρας με το Παλαιό Φάληρο το Σάββατο 17/02 στις 19.30.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Αποστολάκης – Βασιλάκος): Λαμπράκη 9, Θεοδώρου 6, Δανδουλάκη 12(2), Θεοδοσουλάκη 8, Καντέλη 4, Συγγρού 2, Σιδηροπούλου, Αγκάι.

ΓΣΑΠ(Ρουμπελάκης, Στρατής): Τσιαδή 10(2), Γρίσπου 8, Κεσσέ 8, Γιαμπάνη 9(1), Βούλγαρη 5(1), Πολιτοπούλου 4, Σπυρίδωνος 1, Καραχάλιου 2, Φραγκούλη, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ   -   ΓΣΑΠ  46 - 58  (16-17, 12-15, 9-15, 9-11)

Τη Δευτέρα 12/12 οι νεάνιδες μας αντιμετώπισαν την ομάδα ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ στο γήπεδο ΥΜΗΤΤΟΥ. Η αντίπαλη ομάδα παρατάχθηκε στο γήπεδο με 8 μόνο αθλήτριες που πάλεψαν πολύ (μεταφορικά και κυριολεκτικά) και που σχεδόν 40 λεπτά έπαιξαν άμυνα ζώνης απέναντι στην ομάδα μας. Οι αθλήτριες μας δυσκολεύτηκαν να μπουν στο χρωματιστό του γηπέδου, ευστόχησαν όμως στα περισσότερα περιφερειακά σουτ. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε θετική διαφορά 4 πόντων στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και έτσι να ανέβει η ψυχολογία των αθλητριών μας. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 26/2, στο γήπεδο 1oυ ΓΥΜΝ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ με την ομάδα ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ αφού στις 19/2 έχουμε ρεπό.
Οι νεάνιδες μας μπαίνουν στην τελική ευθεία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος και ελπίζουμε στους 2 επόμενους αγώνες με Κορωπί και Παγκράτι να μην «σκοντάψουν» προκειμένου να τερματίσουν στη πρώτη θέση του 1ου ομίλου.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Τούτση, Αγριογιάννη 3(1), Φραγκούλη 24(5), Μήτση, Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 3(1), Παγίδα, Μάγειρα, Σπυρίδωνος 22, Μαρτάκη, Σταυρακάκη, Κεϊσογλου 6
 
Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – Γ.Σ.Α.Π: 51-36 (14-4,20-17, 12-7, 5-8)

Το Σάββατο 10/2 στις 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο Χαλανδρίου, οι κορασίδες μας αγωνίστηκαν εναντίον του Γ.Σ ΠΡΟΜΗΘΕΑ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Παίξαμε με μια καλή και σταθερή, σε όλο το πρωτάθλημα ομάδα, η οποία μας είχε κερδίσει στην έδρα μας με 25 πόντους διαφορά. Τα κορίτσια, με δύο επιπλέον απουσίες προσπάθησαν, επιβεβαιώνοντας ότι έχουν βελτιωθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρω αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Το πρώτο δεκάλεπτο παραμένει «πονοκέφαλος» για την ομάδα μας καθώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 10 πόντους. Στη συνέχεια, η ομάδα μας ισορρόπησε τον αγώνα, αλλά τελικά ηττηθήκαμε. Επόμενος αγώνας στην έδρα μας στις 17.00 το Σάββατο 17/2 με τον 4ο ΖΑΟΝ. Η ομάδα μας, σε κάθε περίπτωση προετοιμάζεται με στόχο τη νίκη σε όλους τους αγώνες που απομένουν.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Τούτση, Μεϊτάνη Παραπαγκίδου, Κασκαβέλη, Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη, Γρηγοριάδη

Δ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ U12

ΓΣΑΠ-ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Η ομάδα μίνι πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε άνετα της αντίστοιχης του Χολαργού . Τα κορίτσια ήταν μπροστά από την αρχή του αγώνα και δεν απειλήθηκαν καμία στιγμή. Καλή συνέχεια και στον επόμενα μας αγώνα!

Νεότερη Παλαιότερη