Στενή συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής με το Χαλάνδρι για τα πεζοδρόμια στη Γαρυττού

Το ζήτημα των πεζοδρομίων της οδού Γαρυττού που απασχολεί χρόνια τους συνδημότες μας που κατοικούν στη γειτονιά του Κοντοπεύκου, έθεσε θεατής κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Μυλωνάκη απαντώντας στις ερωτήσεις των κατοίκων της πόλης.

Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και των θεμάτων του Τμήματος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, κ. Αλέξη Μαυραγάνη από το Χαλάνδρι με τον οποίο συζήτησαν τα ανοικτά θέματα ανάμεσα στους δύο δήμους στα πλαίσια της προετοιμασίας της συνάντησης με τον Σίμο Ρούσσο.

Σύμφωνα με την απάντηση του Δημάρχου για να προχωρήσει το θέμα της Γαρύττου [καθώς η μία πλευρά ανήκει στην Αγία Παρασκευή και η άλλη στο γειτονικό δήμο] πρέπει να γίνουν ρυμοτομήσεις και να ενταχθεί η περιοχή στο σχέδιο πόλης, όσον αφορά το τμήμα που ανήκει στο Χαλάνδρι, κάτι, που όπως είπε, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης.

Ο Δήμαρχος κατέληξε πως είναι ένα έργο που και οι δύο Δήμοι επιθυμούν να προχωρήσει εκτιμώντας πως μέσα στην τρέχουσα θητεία μπορεί να ολοκληρωθεί.

Νεότερη Παλαιότερη