Νέες απειλές κατά της οικογένειας του 14χρονου στην Αγία Παρασκευή - Τι δήλωσε ο πατέρας του στο OPEN

Στην αποκάλυψη πως ο 14χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από τρία άτομα στην Αγία Παρασκευή στις 2 Ιανουαρίου δέχθηκε εκ νέου απειλές το βράδυ του Σαββάτου προχώρησε ο πατέρας του μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN "Τώρα Μαζί".

Όπως είπε ήταν 20:40 το βράδυ του Σαββάτου όταν το παιδί δέχθηκε κλήση στο κινητό του τηλέφωνο από απόκρυψη. Σύμφωνα με τον πατέρα του 14χρονου, το αγόρι δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε, ενώ η κλήση διήρκεσε 47 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο νεαρός έκλεισε το τηλέφωνο.

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου δεν είχαν εμφανιστεί ούτε τα τρία άτομα που έκαναν την επίθεση, ούτε και οι γονείς τους.

«Δεν έχω οργή για αυτά τα παιδιά αλλά μια απέραντη λύπη γι αυτό που συνέβη στο δικό μου παιδί και του άλλαξε τη ζωή. Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην κοινωνία μας μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε ποιο είναι εκείνο το πράγμα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς. Εδώ δε μιλάμε για bullying αλλά για σχεδιασμένες εγκληματικές πράξεις» αναφέρει ο πατέρας του 14χρονου.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει ταραχθεί. Δεν πιστεύω ότι αυτοί είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα μου βάλουν στο κεφάλι μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Αυτό που θα πρέπει να δει η Αστυνομία είναι το πόσα άτομα μπορεί να εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία. Πιθανολογώ ότι είναι περισσότερα άτομα» υποστήριξε ο πατέρας του του 14χρονου.

«Πρώτα η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά που μεγαλώνουν και να τους δίνει τα όρια για να γίνουν σωστά μέλη της κοινωνίας. Όταν μια οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά τότε είναι χρέος της κοινωνίας και όλων μας να συνεισφέρουμε όλοι ώστε τα παιδιά αυτά να μην καταλήγουν να κάνουν τέτοια πράγματα όπως στο δικό μου παιδί» κατέληξε ο πατέρας.


 

Νεότερη Παλαιότερη