Το καλό πράγμα, αργεί να γίνει. Δύο μήνες για 300 μέτρα κι έχει ακόμη ο Θεός...

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στα τεχνικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Αγίας Παρασκευής ή που επρόκειτο να ξεκινήσουν.

Ειδικά στο θέμα της ανάπλασης της οδού Ειρήνης έχουμε κάνει αρκετές αναφορές κι ενώ η υπομονή των κατοίκων έχει αρχίζει να εξαντλείται και με το δίκιο της.

Η συνδημότισσά μας κ. Κωνσταντινίδου αναρωτιέται εύλογα:

Η οδός Ειρήνης από την Ναυπλίου μέχρι την Γιαβάση ξεκίνησε να φτιάχνεται 1 Νοεμβρίου. Έχουμε 25 Δεκεμβρίου κι δεν έχουν φτιάξει ούτε το 50% του έργου. 300 μέτρα δρόμος κι επί 2 μήνες το προχωράνε με τόσο αργούς ρυθμούς που είναι απίστευτο.

Πόσο χρόνο παίρνει να φτιάξεις τα πεζοδρόμια; Στο πατρικό μου στο Χαλάνδρι, έφτιαξαν αντίστοιχα τα πεζοδρόμια σε 4-5 μέρες, κι εδώ 2 μήνες κι ακόμα τίποτα.

Πόσο ακόμα πρέπει να ταλαιπωρηθούμε όσοι μένουμε στην Ειρήνης που κλείνουν κάθε μέρα τον δρόμο και δεν μπορούν να περάσουν αυτοκίνητα;

Μπορεί να βγει κάποιος από τον δήμο που έχει την σύμβαση του έργου να μας πει πότε ολοκληρώνεται το έργο βάση σύμβασης;

Τι να απαντήσει κανείς; Πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει; Ότι εμείς έχουμε ήδη ρωτήσει τρεις φορές τι στην ευχή γίνεται τόσο με την Ειρήνης όσο και με το κολυμβητήριο; Και δεν ταλαιπωρούνται μόνο οι κάτοικοι της Ειρήνης. Δοκιμάστε να ανέβετε την 28ης Οκτωβρίου όταν διαρκώς κατεβαίνουν αμέτρητοι οδηγοί παράνομα και παρά τις επίμονες αναφορές κανείς δε διορθώνει τη σήμανση; Επιχειρήστε να βγείτε από την Ηπείρου στη Μεσογείων να δείτε κάποιες φορές που φτάνει η ουρά.

Νεότερη Παλαιότερη