Μια πρώτη καλή αρχή για ένα καλύτερο τοπικό πολιτικό κλίμα;

Η πρόσφατη τοποθέτηση των κ.κ. Σταθόπουλου και Οικονόμου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όσον αφορά την υπογραφή ή μη από τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Ζορμπά του προσυμφώνου για την αγορά των οικοπέδων στη Λ. Μεσογείων για τη δημιουργία του ιδιόκτητου αμαξοστασίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκάλεσε εντύπωση σε αρκετούς έχοντας κατά νου την έντονη εβδομάδα ανάμεσα στις δύο εκλογικές Κυριακές.

Οι δύο άνδρες κράτησαν ήπιους τόνους, με τον πρώτο να τοποθετείται μεν υπέρ της υπογραφής του προσυμφώνου, ωστόσο να σημειώνει πως αν ο κ. Μυλωνάκης έχει ενστάσεις, δεν μπορούν να αγνοηθούν, ενώ ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ευθέως πως μετά την τοποθέτηση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου, δε συμφωνεί να προχωρήσει ο κ. Ζορμπάς στην υπογραφή.

Η αλήθεια είναι ότι μερικές ημέρες νωρίτερα οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν μεταξύ τους μετά από πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου για να συζητήσουν το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με το θέμα των Δημοτικών Τελών και τα όσα είχαν προκύψει από την αρχική τοποθέτηση του απερχόμενου Δημάρχου κ. Ζορμπά σε υπερτοπικό.

Οι πληροφορίες λένε πως το κλίμα που επικράτησε κατά τη συνάντηση [στην οποία είχε κληθεί και ο κ. Ζορμπάς] ήταν θετικό.

Μια πρώτη καλή αρχή για να τερματιστεί το κλίμα του αρνητισμού; Το μέλλον θα δείξει...

Νεότερη Παλαιότερη