Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού σχολείου η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μ. Γαβράς με Γραμματέα την κ. Μ. Κουκούμα. Τον διετή Διοικητικό απολογισμό παρουσίασε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) κ. Αν. Αβραμίδης και την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ) η Πρόεδρός της κ. Τ. Αντζουλάτου. Υπερψηφίσθηκαν από το σώμα της συνέλευσης και ξεκίνησε η ψηφοφορία για την εκλογή των μελών που θα συγκροτήσουν το νέο ΔΣ και την νέα ΕΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες μέλη και απηύθυναν χαιρετισμούς εκ μέρους του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχοςκ. Β. Σάρκουλας («Αγία Παρασκευή η Πόλη μας») ο νικητής των Δημοτικών εκλογών και από 1/1/24 Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης Γιάννης (Αλλάζουμε), ο πρώην Δήμαρχος κ Σταθόπουλος Γιάννης (Νίκη των Πολιτών) και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κκ Οικονόμου Γιώργος (Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή), Τσιμπουκάκης Ηλίας (Λαϊκή Συσπείρωση), Αντωνίου Παναγιώτης (Φυσάει Κόντρα) & Κ. Τσιαμπάς (Όραμα για την Αγία Παρασκευή). Χαιρέτισαν την Γενική Συνέλευση επίσης ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ι. Λογοθέτης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής κ. Κουντούρογλου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Μάκης Τάρλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων Τσακού κ. Π. Πανουτσακόπουλος & ο πρόεδρος του Δικτύου Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης κ. Δ. Μυγδάνης.

Την Εφορευτική Επιτροπή αποτελούσαν η κ. Ε. Χατζοπούλου, η κ. Μ. Κουκούμα και ο κ. Β. Τραυλός. Η ψηφοφορία συνεχίστηκε μέχρι της 4 το απόγευμα, συμμετείχαν 141 μέλη και έδωσαν τα εξής αποτελέσματα:


Μέλη του νέου ΔΣ (κατά σειρά προτίμησης)

1

ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

2

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ (ΒΟΥΛΑ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

3

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΗΣ

4

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

5

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

6

ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

7

ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

8

ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

9

ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ
Αναπληρωματικά μέλη (κατά σειρά προτίμησης)

1

ΚΩΤΣΑΚΟΥ ΞΑΝΘΗ

2

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

3

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ

4

ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

6

ΣΕΡΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ

7

ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣΜέλη της νέας ΕΕ (κατά σειρά προτίμησης)

1

ΖΙΩΓΑ ΑΛΕΚΑ

2

ΔΗΜΑ ΣΟΦΙΑ

3

ΜΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, θα προκύψει κατόπιν της πρώτης συνεδρίασης των τακτικών μελών του εντός 2 εβδομάδων από την Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό.Καλή θητεία σε όλους -ες.

Νεότερη Παλαιότερη