Και να που το Stoiximan έπεσε τρόπον τινά μέσα!

pixabay / OpenClipart-V
Πριν κάποιες ημέρες είχαν γίνει θέμα στην Αγία Παρασκευή οι αποδόσεις του στοιχήματος και τα εντυπωσιακά σκαμπανεβάσματα. 

Ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες στο agiaparaskevi-guide.gr εκτός Αγίας Παρασκευής για το πως λειτουργούν αυτές οι πλατφόρμες και για τον τρόπο με τον οποίο βγαίνουν οι αποδόσεις, μας έλεγαν πότε ακριβώς πρέπει να δούμε τι - ουσιαστικά - προβλέπουν μέσα από το τι δίνουν για τον κάθε υποψήφιο.

Η πλατφόρμα του Stoiximan παρουσίαζε μια λογική κι αναμενόμενη εικόνα σε δήμους που γνωρίζαμε τι συμβαίνει [πχ Περιστέρι, Αθήνα, Χαλάνδρι, Παπάγου-Χολαργός]. Στην Αγία Παρασκευή όμως ήταν πιο μπερδεμένα τα πράγματα αφού το πρώτο φαβορί με απόδοση 2, ο απερχόμενος πλέον Δήμαρχος κ. Ζορμπάς ήρθε τρίτος, το δεύτερο φαβορί με απόδοση 3,5, ο κ. Μυλωνάκης ήρθε πρώτος και το τρίτο φαβορί με απόδοση 3, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος βρέθηκε δεύτερος.

Ωστόσο η παρουσία Μυλωνάκη στη δεύτερη θέση και ιδίως το διπλό που έδινε για τον Βασίλη Ζορμπά, όταν σε άλλους εν ενεργεία Δημάρχους η απόδοση ήταν από ελάχιστη έως μηδενική, αποτελούσε σημάδι εν δυνάμει επερχόμενων ανακατατάξεων.

Συνεπώς μπορεί να μην έπεσε μέσα στη σειρά των φαβορί, αλλά δικαιώθηκε στην πολιτική ανατροπή που έλαβε χώρα το βράδυ της πρώτης Κυριακής.

Νεότερη Παλαιότερη