Άραγε θα ξανατρέξουν να προλάβουν ποιος θα πρωτοφωτογραφηθεί με βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ;

vendora.gr
Παραμονές των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, ο Κωστής Χατζηδάκης επισκεπτόταν το Δήμο Αγίας Παρασκευής το πρωί ενός Σαββάτου. Έκανε μια μικρή περιοδεία και από δίπλα του ο απερχόμενος πλέον Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και ο επανακάμψας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Βασίλης Ζορμπάς. Σε περιπτώσεις άλλων γαλάζιων βουλευτών και υπουργών μπορούσαμε να δούμε τον Γιώργο Οικονόμου ή τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.

Η ΝΔ απέφυγε να πάρει θέση και ως εκ τούτου έχασε το Δήμο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν λάβαινε θέση, δε θα τον έχανε ούτως ή άλλως. Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν αμφισβητείται η ουσία του όσον αφορά την αξιολόγηση των δημοτών.

Ωστόσο η ΝΔ "έπαιξε" τα τοπικά στελέχη της, τόσο το 2019, όσο και το 2023. Όταν βλέπει πως μπορεί να τους κοροϊδεύει όλους λέγοντας μέσα από διαφορετικά στόματα στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει, δίχως να αντιδρά κανείς, για ποιο λόγο να πάρει θέση; Διαίρει και βασίλευε... Δοκιμασμένο και αξιόπιστο.

Άραγε θα ξανατρέξουν όλοι αυτοί, επικεφαλής και μη, να υποδεχθούν υπουργούς και βουλευτές; Θα σπεύδουν να φωτογραφηθούν με κονκάρδες στο σακάκι σε κάποιο επόμενο συνέδριο δηλώνοντας πίστη στον όποιο βασιλέα;

Οψόμεθα...

... Πάντως απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος θύτης, είναι η ύπαρξη θύματος.
Νεότερη Παλαιότερη