Τι συμβαίνει με το Κολυμβητήριο και δεν ξεκινούν τα έργα; Τι απαντά ο ανάδοχος

Στις 6 Οκτωβρίου ο απερχόμενος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία πως την ίδια ημέρα είχε ήδη μπει ο εργολάβος να ξεκινήσει τα έργα στο ημιτελές κολυμβητήριο στην οδό Μακεδονίας.

Περίπου 10 ημέρες νωρίτερα [26/9], το έργο είχε περάσει και από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και εκκρεμούσε η έκδοση της άδειας της Πολεοδομίας, η οποία, όπως φαντάζεται ο καθένας, ήταν ζήτημα ημερών να εκδοθεί.

Ωστόσο από τις 6 Οκτωβρίου έχουν περάσει 24 ημέρες και η μοναδική αλλαγή στο κολυμβητήριο που έλαβε χώρα εκείνη την ημέρα ήταν να τοποθετηθεί πανί περίφραξης στον υπόλοιπο ελεύθερο χώρο.

Το Agiaparaskevi-Guide.gr επικοινώνησε με την ΩΡΙΩΝ Α.Τ.Ε. στέλνοντας το ακόλουθο ερώτημα:

Καλησπέρα σας

Στις 6/10/23 ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ανέφερε στην κεντρική του προεκλογική ομιλία πως ήδη την ίδια ημέρα μπήκατε στο ημιτελές κολυμβητήριο της οδού Μακεδονίας για να ξεκινήσετε εργασίες. Ωστόσο εκτός από την τοποθέτηση του πανιού περιμετρικά στον υπόλοιπο χώρο, οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει.

Καθώς αρκετοί αναγνώστες αναρωτιούνται, υπάρχει κάποια απάντηση ως προς το πότε θα αρχίσουν οι εργασίες της αποπεράτωσης και γιατί σημειώνεται αυτή η καθυστέρηση.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Η απάντηση της εταιρείας ήταν άμεση:

Καλή σας ημέρα.

Σας ενημερώνουμε σχετικά με το ερώτημά σας, ότι αρμόδια υπηρεσία για την ενημέρωσή σας, όσον αφορά το έργο του Κολυμβητηρίου Αγίας Παρασκευής, είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στην οποία θα πρέπει να απευθύνετε οποιοδήποτε ερώτημά σας.

Ευχαριστώ πολύ

Μήπως πρέπει η υπηρεσία να ενημερώσει τους δημότες γιατί ένα έργο του οποίου η εκκίνηση ανακοινώθηκε δημόσια, δεν έχει ακόμη ξεκινήσει σχεδόν ένα μήνα μετά;
Νεότερη Παλαιότερη