Όνειδος για την πόλη να έχει κατοίκους που απειλούν να... "αναλάβουν δράση" απέναντι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα στο πάρκο "Σταύρος Κώτσης"

Στα τέλη Σεπτεμβρίου η Φιλοζωική της Αγίας Παρασκευής ενημέρωσε για τα τρία σκυλάκια που είχαν βρεθεί στα τέλη Αυγούστου παρατημένα σε οικόπεδο στον Τσακό. Την αναλυτική ιστορία μπορείτε να τη διαβάσετε στο τέλος του παρόντος κείμενου στην ενσωματωμένη ανάρτηση του Συλλόγου.

Ωστόσο όπως ενημερωθήκαμε τα βάσανα των καημένων των ζώων δεν σταμάτησαν τότε. 

Η πανσιόν με την οποία υπήρχε σύμβαση με το Δήμο παραμένει απλήρωτη για παραπάνω από ένα χρόνο και καμία άλλη δεν τα δέχεται. Ως εκ τούτου μεταφέρθηκαν προσωρινά στο πάρκο Στ. Κώτσης και τα φροντίζουν οι εργαζόμενοι των Εργαστηρίων Τέχνης.

Το ένα ήδη βρήκε σπίτι, αλλά τα άλλα δύο δυστυχώς κινδυνεύουν. Αφενός κάποιοι από τους πρώην νυχτερινοί θαμώνες της πλατείας του Αη Γιάννη έχουν καταφύγει στο πάρκο και πετούν μπουκάλια στα ζώα, κι αφετέρου κάποιοι άλλοι "προειδοποιούν" το Σύλλογο να απομακρύνει τα ζώα, διαφορετικά θα...."αναλάβουν δράση" οι ίδιοι.

Το ερώτημα είναι, οι αρμόδιες αρχές θα αναλάβουν δράση; Θα παρέμβει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής που κάποιοι "αναλάβουν δράση" μέσα σε χώρο δικής του ιδιοκτησίας και ευθύνης;

Νεότερη Παλαιότερη