«Με τις Μπάντες live» σήμερα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ αποχαιρετά το καλοκαίρι «Με τις Μπάντες», με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του Ραδιομεγάρου, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:00.

Περισσότερα από 20 συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα θα έρθουν στο Ραδιομέγαρο, για να παίξουν μπροστά σε κοινό, σε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία με τίτλο «Με τις Μπάντες live».

Τη συναυλία θα παρουσιάσει ο Ζερόμ Καλούτα, ενώ special guest θα είναι ο STK.

Στη σκηνή που θα στηθεί στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ θα ανέβουν τα συγκροτήματα μαθητών γυμνασίων και λυκείων απ’ όλη τη χώρα που μετείχαν στην πρωτοβουλία του ERTFLIX «Με τις Μπάντες».

Τα συγκροτήματα αυτά μπήκαν στα studio της ΕΡΤ και ηχογράφησαν για πρώτη φορά επαγγελματικά ένα τραγούδι τους, ενώ παράλληλα γύρισαν το πρώτο τους video clip.

Τώρα, ήρθε η στιγμή να τα ακούσουμε live, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:00.

Είσοδος μόνο με Δωρεάν Προσκλήσεις από το more.com by viva

Δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στον χώρο της συναυλίας

Όσο για το πρόγραμμα… Από rock και pop μέχρι hip hop αλλά και παραδοσιακά και jazz. Όλο το ταλέντο και η ενέργεια που μπήκε… με τις μπάντες στο ERTFLIX, σας περιμένουν να τα απολαύσετε ζωντανά σε μια πραγματική γιορτή για τους νέους και τη μουσική τους.

O αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Κωνσταντίνος Μπουρούνης μίλησε στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ για την πρωτοβουλία αυτή και το ταλέντο των παιδιών, που έρχονται από όλη την Ελλάδα, καθώς και την ποικιλία των μουσικών τους επιλογών.

Πληροφορίες Συναυλίας

  • Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:00

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30.

  • Ραδιομέγαρο ΕΡΤ, Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή

Η συναυλία θα είναι πλήρως προσβάσιμη για άτομα με αναπηρία και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία ολόκληρης της συναυλίας στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Συμμετέχουν αλφαβητικά:

Alter Ego, Aurum, Black Velvet, Dark Roses, DEMONICA, French Fries, Garlic Bongs, Green Sound, Omikron Quartet, Painkillers, Red Wire, Rock Explorers, Singularity, Supervoid, The Deterrents, The P.A.G.S., Tradαγμα, Ηλεκtrons, Μ.Ε, Πεντοζαλισμένοι, Συνάφεια, Ταξιδευτές της Παράδοσης κ.ά.

Νεότερη Παλαιότερη