Ας αφήσουμε το στοίχημα στην άκρη, λίγος καιρός πλέον έμεινε...

pixabay / pcdazero
Εδώ και λίγα 24ωρα διακινούνται links και print screens από γνωστή διαδικτυακή στοιχηματική πλατφόρμα, στην οποία εκτός από το Champions League στο πινγκ πονγκ, μπορείτε να στοιχηματίσετε και για το ποιος θα βγει Δήμαρχος στην Αγία Παρασκευή, αν σας περισσεύουν χρήματα. Προσωπικά όσες φορές μπήκα στην πλατφόρμα, έβλεπα κάθε φορά να αλλάζουν οι αποδόσεις. 

Του Στρατή Μαζίδη

Στη συνέχεια έκανα 1-2 τηλέφωνα εκτός Αγίας Παρασκευής να λύσω κάποιες απορίες και δεν ασχολήθηκα ξανά. 

Κατόπιν ο ντόρος των αποδόσεων στο στοίχημα προκάλεσε έκδοση ανακοίνωσης παράταξης (Νέα Αρχή) που «ενημερώνει τους δημότες ότι προηγείται στις πραγματικές έρευνες».

Το αύριο της πόλης δεν μπορεί να είναι αντικείμενο τζόγου όταν έχουμε σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε, ούτε οι αποδόσεις του στοιχήματος αιτία πολιτικής τοποθέτησης.

Σε τι εξυπηρετούν αυτά;

Σε κάθε περίπτωση αλίμονο σε μια πόλη της οποίας οι δημότες αποφασίζουν τι θα ψηφίσουν με βάση,

😂 τις αποδόσεις του στοιχήματος 

😮ή ανακοινώσεις τύπου... εμείς είμαστε μπροστά δίχως όμως να παρέχουν τα αναγκαία αναλυτικά στοιχεία όπως ποιοι παρήγγειλαν τις έρευνες, ποιες εταιρείες τις πραγματοποίησαν, πότε ακριβώς έλαβαν χώρα, τα συγκεκριμένα ποσοστά των υποψηφίων, ποιο το δείγμα του πληθυσμού και ποια τα ειδικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ερευνών.

✅και όχι με τα δικά τους αυστηρά κριτήρια με βάση τη δική τους αντίληψη.

Δεν υπάρχει καμία βιασύνη ή ανυπομονησία. Η πρώτη σίγουρη δημοσκόπηση αναμένεται σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Νεότερη Παλαιότερη