Δεν έχουν πολύ πλάκα όταν ανακοινώνουν προσχωρήσεις υπαρχόντων στελεχών;

pixabay / Alexas_Fotos
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου και τις προσπάθειες ενός υποψηφίου δημάρχου να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται κάποιες φορές να κάνει ορισμένες επιλογές οι οποίες ίσως να ξεπερνούν και τα όρια της υπερβολής.

Του Στρατή Μαζίδη

Έχω εντοπίσει τουλάχιστον τρεις ανακοινώσεις προσχωρήσεων από δύο διαφορετικές παρατάξεις προσώπων που είχαν υπάρξει υποψήφιοι τους στο παρελθόν [2014, 2019]. Αυτά είναι μάλλον χαμηλού κυβισμού επικοινωνιακές μέθοδοι για να φανεί πως υπάρχει ρεύμα προς κάποια κατεύθυνση. Σαν να βγει αύριο κάποιος που είναι παντρεμένος 20 χρόνια και να ανακοινώσει ότι είναι μαζί με τη γυναίκα του.

Τέτοιες επιλογές δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα ούτε επίσης το να βάζουν κάποιοι ορισμένους να διαρρέουν υποψηφιότητες ανθρώπων οι οποίοι έχουν ανακοινώσει ότι δε θα είναι υποψήφιοι.

Σε κάθε περίπτωση, Κυριακή κοντή γιορτή αφού στα τέλη του μήνα κλείνουν τα ψηφοδέλτια οπότε θα έχουμε τους συνδυασμούς και θα μπορέσουμε να πούμε πέντε πράγματα περισσότερα και να βγάλουμε κάποια πρώτα ασφαλή συμπεράσματα.

Αλλά το να ανακοινώνει κανείς ως νέες προσχωρήσεις παλαιούς υποψηφίους, δεν είναι καν αστείο...

Νεότερη Παλαιότερη