Αλέξανδρος Μουστόγιαννης: "Αλλάζουμε" από το νέο στο παλιό είναι το σύνθημα του κ. Μυλωνάκη!

Μετά από απόφαση του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής δεν δόθηκε άδεια για την λειτουργία του εκλογικού μας κέντρου στην κεντρική πλατεία το οποίο είχαμε ανοίξει από τις 15/7.

Ο λόγος είναι πως ακριβώς δίπλα υπάρχει το εκλογικό κέντρου του Υποψηφίου Δημάρχου κ.Γιάννη Μυλωνάκη και δεν υπάρχει η απαραίτητη απόσταση.

Ζήτησα από τον κ.Μυλωνάκη να συμφωνήσει πως δεν συντρέχουν λόγοι διατάραξης και να συνεχίσει την λειτουργία της το εκλογικό μας κέντρο αλλά αρνήθηκε να το κάνει.

Πρέπει να σας πω ότι ουδέποτε  υπήρξε τέτοιο πρόβλημα τα τελευταία 30 χρόνια στην πόλη αφού όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι συμφωνούσαν ατύπως πως σε τέτοια θέματα υπάρχει  η ευγενής άμιλλα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε το ίδιο.

Από έναν άνθρωπο ο οποίος δήθεν ευαγγελίζεται την ανανέωση ενώ στην πραγματικότητα εκφράζει ότι πιο παλιό υπάρχει.

Δεν σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα από τον συνυποψήφιο μου ο οποίος φάνηκε να χάρηκε κιόλας με αυτό το αποτέλεσμα-βέβαια μας είχε δείξει τα κακά δείγματα γραφής όταν στα εγκαίνια του και στην ομιλία του μας προσέβαλε και μας ειρωνεύτηκε.

Θα τον αφήσω στην κρίση των πολιτών.

Εγώ με ψηλά το κεφάλι θα συνεχίσω τον αγώνα για μια καλύτερη Αγία Παρασκευή όπως έκανα πάντα μαχόμενος καθημερινά μαζί με την μοναδική μου δύναμη: εσάς τους πολίτες.

Τις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμο το εκλογικό μας περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία και εκεί θα μπορείτε να μας βρίσκετε καθημερινά.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τέλους.
Ξέρω ότι είμαι πρόβλημα για κάποιους, αλλά το να δώσω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις το χρωστάω σε όλους εσάς που με στηρίζετε και με αγαπάτε.

Θα τα καταφέρουμε!

ΥΓ: Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ.Ζορμπά και τον π.Δήμαρχο κ.Σταθόπουλο για την υποστήριξη τους σε αυτό το θέμα.

Αλέξανδρος Ι. Μουστόγιαννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Νεότερη Παλαιότερη