Εμείς πότε θα δούμε έναν Νταλάρα κι ένα Μακεδόνα να τραγουδούν στην Αγία Παρασκευή;

Πολλές χιλιάδες θεατές απόλαυσαν δωρεάν τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο, στο Άλσος Περιστερίου στις 12 Ιουλίου 2023. Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού, με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού να συμμετέχουν και μάλιστα αφιλοκερδώς προς τιμήν του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Ας πάρουμε μια γεύση: Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου, Ασπασία Στρατηγού, Μιχάλης Δημητριάδης, σε σκηνοθεσία – παρουσίαση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. 

Συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία «Λάμπρου», η Λαϊκή Ορχήστρα «Χρήστου Νικολόπουλου» και η Μπάντα Στρατού Ξηράς.

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες μέσα και έξω, από το ανοικτό Θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα» του Άλσους Περιστερίου, χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας, παρακολουθούσαν τη μεγάλη συναυλία, καθώς και από τη μεγάλη γιγαντοοθόνη.





Βλέποντας αυτές τις εικόνες και ακούγοντας εντυπώσεις από ανθρώπους που βρέθηκαν στη συναυλία, δεν μπορεί παρά να μη σε πιάσει μια μελαγχολία. Πότε διοργανώθηκε στην Αγία Παρασκευή μια συναυλία με πραγματικά μεγάλα ονόματα και διαδρομή στο χώρο;

Εμείς πότε θα δούμε έναν Νταλάρα κι ένα Μακεδόνα να τραγουδούν στην Αγία Παρασκευή πχ στο γήπεδο στου Σπυρούδη; 

Πόσα χρόνια έχει να έρθει μια θεατρική παράσταση από κεντρικό θίασο;

Δε γίνεται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...

ΥΓ: Μην πει κανείς για το Summertime που ουσιαστικά έγινε μία φορά και ήταν εντελώς διαφορετικό κι απρόσωπο. Μιλάμε για κάτι που θα έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με τη συναυλία στο Περιστέρι κι αποκλειστικό διοργανωτή το Δήμο.

Νεότερη Παλαιότερη