Υπογράφηκε η σύμβαση για το κολυμβητήριο και ξεκινά - Με 2 εκ. ευρώ θα συνδράμει η Περιφέρεια Αττικής

φωτογραφίες agiaparaskevi-guide.gr

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο χώρο του ημιτελούς κολυμβητηρίου στην οδό Μακεδονίας η σύμβαση ανάμεσα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον ανάδοχο (Ορίων).

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς μετά από μια γενική αναφορά στο έργο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν ευχαρίστησε τα στελέχη της τεχνικής και οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου ώστε να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα. Ειδική μνεία έκανε στους επικεφαλής παρατάξεων Ανδρέα Γκιζιώτη, Αλέξανδρο Μουστόγιαννη και Παναγιώτη Αντωνίου που στήριξαν το έργο αλλά και το δημοτικό σύμβουλο Κώστα Κρητικίδη. Ευχαρίστησε επίσης τους κ.κ. Σταθόπουλο και Μυλωνάκη οι οποίοι παρά τις αντιθέσεις τους, δεν εμπόδισαν το έργο ενώ έκανε λόγο για ένα άτομο, το οποίο επίτηδες δεν κατονόμασε που προσπάθησε να το εμποδίσει.


Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι γνωρίζει τη σημασία του έργου για τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής και σημείωσε την επίδραση που θα έχει στην ποιότητα ζωής και την υγεία τους. Δήλωσε επίσης πως η Περιφέρεια Αττικής το 2024 θα συνδράμει το έργο οικονομικά με το ποσό των 2 εκ ευρώ.


Ο ανάδοχος του έργου, Σπύρος Στέφος (Ορίων) ο οποίος παράλληλα είναι και κάτοικος της πόλης, δήλωσε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο πως πολύ γρήγορα το έργο θα αρχίσει να αλλάζει όψη τονίζοντας πως κι αυτός ως δημότης αναμένει για να το χρησιμοποιήσει.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Βασίλης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τον Γιώργο Πατούλη που χωρίς δεύτερες σκέψεις δέχτηκε να βοηθήσει οικονομικά το Δήμο Αγίας Παρασκευής για την αποπεράτωση του έργου, ενώ ο κ. Μουστόγιαννης (Μια Γενιά Μπροστά) τόνισε τη σημασία του έργου συμπληρώνοντας πως στα θετικά θα είμαστε πάντα όλοι μαζί.

Το "παρών" έδωσαν αρκετοί δημότες, στελέχη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας Αττικής.



Νεότερη Παλαιότερη