Ζορμπάς: Φαντάζει σαν ψέμα αλλά είναι αλήθεια, η πόλη θα αποκτήσει κολυμβητήριο

Αποπεράτωση Δημοτικού Κολυμβητήριου Αγίας Παρασκευής

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την υπογραφή της σύμβασης του έργου ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ προϋπολογισμού 6.605.000,000€ με ΦΠΑ.

Το στάδιο εργασιών που έχει ολοκληρωθεί κατά το παρελθόν στο δημοτικό κολυμβητήριο περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του φέροντα οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα, τους τοίχους πληρώσεως και τμήμα των επιχρισμάτων.

Επίσης, έχει κατασκευαστεί μέρος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Οι λοιπές εγκαταστάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί και ως σήμερα παραμένει το κέλυφος. Με το παρόν έργο θα εκτελεστούν όλες οι απαραίτητες εργασίες αποπεράτωσής του, ώστε να καταστεί λειτουργικό. 

Κύριο άξονα του έργου αποτελεί η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω εγκατάστασης συμπαραγωγής ηλεκτρισμού – θερμότητας (ΣΗΘΥΑ) και εγκατάστασης φωτοβολταϊκού σταθμού.

Κατόπιν ολοκλήρωσης όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, θα υπογραφεί η σύμβαση του έργου.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, τόνισε: «Σε κάποιους μπορεί να φαντάζει σαν ψέμα, αλλά είναι αλήθεια. 

Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Δήμο μας εδώ και 36 χρόνια βαίνει προς λύση. 

Η αποπεράτωση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της πόλης μας είναι γεγονός. Τα πρώτα βήματα έχουν γίνει και σε λίγες ημέρες, με την υπογραφή σύμβασης του έργου η Αγία Παρασκευή γυρίζει σελίδα. 

Η Δημοτική μας Αρχή πιστή στο έργο της, πιστή στις δεσμεύσεις της, κάνει τα λόγια της πράξεις και συνεχίζει να ανεβάζει το βιοτικό επίπεδο των δημοτών. 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συντέλεσαν για να μπορέσει η Αγία Παρασκευή να μετράει αντίστροφα για να αποκτήσει το δικό της κολυμβητήριο. Ένα έργο για τα παιδιά μας, ένα έργο για το μέλλον όλων μας».   

Νεότερη Παλαιότερη