Προεκλογικά Quiz [για λίγους] και όχι μόνο #2 με ιδιαίτερο υπονοούμενο δημοτικής συμβούλου στο προφίλ του Μητσοτάκη

pixabay / geralt
👀 Άλλη μια δημοσκόπηση έτρεξε πριν το Πάσχα στην Αγία Παρασκευή. Λέγεται πως έγινε από την Metron Analysis. Κι όλοι ψάχνουν... Τι ψάχνουν; Αυτός που πληρώνει κάτι χιλιάδες ευρώ, θα δώσει δεξιά κι αριστερά τα αποτελέσματα; Πάντως [εμφανίζονται να] ψάχνονται κι άνθρωποι που είχαν χρησιμοποιήσει την εταιρεία στο παρελθόν. Αλήθεια ή ξεκάρφωμα;

👉Υπάρχουν δύο άνδρες που ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Ο άλλος δεν έχει τόσο ανάγκη τον ένα. Ο πρώτος χρειάζεται οπωσδήποτε την στήριξη του δεύτερου στην προσπάθεια να τα καταφέρει καθώς βρίσκεται σε καινούρια νερά για τον ίδιο αλλά ο δεύτερος ξεκαθαρίζει παντού πως αν ο πρώτος δεν του δώσει δημόσια ξεκάθαρη στήριξη, βοήθεια δε βλέπει.

😃 Επίσης είναι χαριτωμένο να ανακοινώνεις ως προσχωρήσεις στην παράταξή σου πρόσωπα που ήταν μαζί σου στο παρελθόν και μάλιστα ως υποψήφιοι.

😲Τέλος πετύχαμε ένα διαδικτυακό καυγαδάκι δημοτικής συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο προφίλ του πρωθυπουργού σε ανάρτησή του στο Facebook για συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα σε κάποια κοπέλα στο Youtube. Το αρχικό της σχόλιο προκάλεσε αρνητικές και σε αρκετές περιπτώσεις μη κόσμιες παρεμβάσεις άλλων χρηστών, αλλά κι αυτή δεν τους χαρίστηκε, απεναντίας τους απήντησε με ένα στιχάκι που ξεκινά "Ο Τούρκος θέλει βούρδουλα // Ο Γερμανός μεθύσι" αλλά κλείνει με ιδιαίτερο υπονοούμενο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Γράφει:

Ο Τούρκος θέλει βούρδουλα // Ο Γερμανός μεθύσι Ο Έλληνας καλή ζωή // Κι ο σύριζα ....
Το αφήνω στην φαντασία σου φίλε μου, μιας και είμαι με τον κρητικό

Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι; Λύση; Βρύση; Μιτσουμπίσι; Τι;

Η φαντασία των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ εντός δημοτικού συμβουλίου, που έχουν αρκετές φορές συμπλεύσει με την ελάσσονα αντιπολίτευση, πού πάει;

Ακολουθεί η ανάρτηση του πρωθυπουργού. Ανοίξτε τη στο facebook κι επιλέξτε να διαβάσετε όλα τα σχόλια. Λογικά δε θα τα διαγράψει κανείς αφού ήδη κυκλοφορούν print screens.


Νεότερη Παλαιότερη