Αγωνιστικά νέα και πασχαλινές ευχές από τον ΓΣΑΠ

 

Οι Κορασίδες του ΓΣΑΠ από την νίκη τους στην ΑΕΝΚ
 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!


Α. ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 Με απόφασή του το ΔΣ του ΓΣΑΠ συμφώνησε με τον προπονητή Γιώργο Ρουμπελάκη  να είναι και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-24 ο πρώτος προπονητής του τμήματος Γυναικών στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.


Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α


Στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας σημείωσαν τρεις ακόμα νίκες

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕΝΚ - ΓΣΑΠ: 45-61 (14-10, 13-14, 10-18, 8-19)

Άλλη μία νίκη για τις Κορασίδες μας αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της ΑΕΝ Κηφισιάς με σκορ 45-61. Τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας με απολογισμό 16 νίκες - 7 ήττες ισοβαθμεί στη 4η θέση (μαζί με τον Προμηθέα Χαλανδρίου και τον Ανταίο) και παραμένει στο κυνήγι της 4ης  θέσης και της τετράδας των πρωτοπόρων ομάδων για τα playoffs. Συγχαρητήρια κορίτσια συνεχίστε δυνατά, με πάθος και πίστη στις δυνατότητες σας.

ΓΣΑΠ (Κ. Στρατής): 
Αραβανή, Σινάνογλου Α., Κεισόγλου, Σινάνογλου Κ., Παγίδα, Κοντογιωργάκη, Λάσκαρη, Αγριογιάννη, Κεχρή, Μαρτάκη, Αθανασοπούλου, Σταυρακάκη.

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   ΓΣΑΠ – ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ:
55-31 (14-13, 14-7, 19-6, 8-5)

Στις 6/4 η ομάδα μας νίκησε εύκολα εντός έδρας με 55-31 τον αξιόμαχο ΑΣ ΛΈΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ο οποίος πάλεψε αν και μαθηματικά έχει ήδη υποβιβαστεί στη Β κατηγορία. Η φιλοξενούμενη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από καύσιμα και η νίκη ήρθε φυσιολογικά υπέρ της ΑΓΙΑΣ. Την νίκη την αφιέρωσαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας μας στην συμπαίκτριά τους Αντζελίνα η οποία τραυματίστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο και αποχώρησε από τον αγώνα.

ΓΣΑΠ (Στρατής): Αραβανή, Κείσογλου, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Παγίδα, Κοντογιωργάκη, Κεχρή, Αγριογιάννη, Κουκουμέλη, Μαρτάκη, Λάσκαρη, Aθανασοπουλου

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΓΣΑΠ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: 54-46 (13-8, 13-14, 13-10, 15-14)

Μεγάλη νίκη από τις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας καθώς επικράτησαν δίκαια με 54-46 επί του ΠΡΟΜΗΘΕΑ. Η ομάδα μας από την αρχή μπήκε ψυχωμένα στον αγώνα παίζοντας με μυαλό μέχρι τη λήξη. Κορίτσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προσπάθειά σας και την νίκη σας. Συγχαρητήρια και στον coach μας Στρατή για την καθοδήγηση και την υποστήριξη.

Η ομάδα μας με απολογισμό 18νίκες–7ήττες ισοβαθμεί στη 4η θέση με τον Ανταίο και είναι στο κυνήγι της τετράδας των ομάδων που θα συνεχίσουν στα playoffs.

Στη τελευταία (26η) αγωνιστική του Πρωταθλήματος θα κριθεί η 4η θέση καθώς οι δύο ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας, η μεν ομάδα μας με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (στις 26/4) ο δε Ανταίος με τον Παύλο Μελά (στις 22/4). Κορίτσια συνεχίστε δυνατά, με πάθος και πίστη στις δυνατότητες σας. Είμαστε υπερήφανοι για ότι έχετε πετύχει, όμως το ΤΑΞΊΔΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!

ΓΣΑΠ (Στρατής): 
Αραβανή, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Κείσογλου, Κοντογιωργάκη, Λάσκαρη,Κεχρή, Αγριογιάννη, Μαρτάκη, Κουκουμέλη, Σταυρακάκη, Aθανασοπουλου

Γ. ΜΙΝΙ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΓΣΑΠ


Στο πιο δύσκολο παιχνίδι ίσως όλου του τουρνουά η, χωρίς υπερβολές, καταπληκτική ομάδα των ΜΙΝΙ θηρίων του Γ.Σ.Α.Π. έμελλε να παίξει ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που έχουν παιχτεί σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες. Στο κλειστό του 1ου ΓΕΛ Παπάγου, με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Παπάγου, που μαζί με την ομάδα μας είναι η πιο δυνατή και δεμένη ομάδα στο τουρνουά της ΕΣΚΑ, ζήσαμε συγκινήσεις που μόνο σε μεγάλα παρκέ συναντάμε.

Με αυτό το πολύ ιδιαίτερο σύστημα, με τον νέο κανονισμό, που σε αυτές τις ηλικίες τη νίκη παίρνει η ομάδα που κερδίζει τις περισσότερες περιόδους (ανεξαρτήτως σκορ), η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει στις πρώτες δύο περιόδους. Απέναντι λοιπόν σε μία εξίσου δυνατή ομάδα όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω τα κορίτσια μας και η προπονήτριά τους, αλλά κατάφεραν αυτό που ελάχιστοι θα πίστευαν, να γυρίσουν το παιχνίδι κερδίζοντας τις δύο τελευταίες περιόδους και να ισοφαρίσουν στέλνοντας έτσι το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί για ακόμα μία φορά έδειξαν, εκτός από το πόσο καλά προπονημένες είναι, και το συλλογικό ψυχικό σθένος που χρειάζεται μία ομάδα για να ολοκληρώσει μια τέτοια ανατροπή, κερδίζοντας και την παράταση και παίρνοντας έτσι, εκτός έδρας, ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Την ερχόμενη Κυριακή 9 Απριλίου έχουμε στο «Ζέτα Λαούδη» τον τελευταίο αγώνα για το τουρνουά της ΕΣΚΑ, με αντίπαλο τον Άρη Χολαργού, όπου αναμένεται να κλείσει σε πανηγυρικό κλίμα αυτή η πολύ όμορφη περίοδος.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη Κατερίνα):
Γιάλα, Χουρδάκη, Σεφερλή, Φαρσάτη, Πάγια, Μιχαλάτου, Ντραγκότι, Καραδήμου, Ανδρέου, Καραπατή, Φουρναράκη, Θεοδωροπουλου
 

Γ.Σ.Α.Π. – ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Στο τελευταίο για αυτή τη σεζόν παιχνίδι του τουρνουά της ΕΣΚΑ τα κορίτσια των ΜΙΝΙ πήραν την Κυριακή πολλά συγχαρητήρια και ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα, αφού κέρδισαν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στο κλειστό «Ζέτα Λαούδη» τον Άρη Χολαργού.

Ολοκληρώθηκαν έτσι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για αυτή την περίοδο με μία καταπληκτική πορεία και την ομάδα μας να μετράει μόλις δύο ήττες στο σύνολο δώδεκα αγώνων.

Με τον τρόπο όμως που «έχτισαν» και εξελίχτηκαν τα κορίτσια στο πέρασμα όλων αυτών των μηνών, αφήνουν πολλές υποσχέσεις για ανάλογη πορεία στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες, στα χρόνια που έπονται.

Έκλεισε λοιπόν ένας κύκλος, με τις περισσότερες αθλήτριες να αποχαιρετούν την ομάδα των ΜΙΝΙ και να δίνουν αγωνιστικό ραντεβού σε δύο εβδομάδες από τώρα στο νέο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, για τις παγκορασίδες.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη Κατερίνα): Πρίφτη, Γιάλα, Σεφερλή, Αθανασίου, Φαρσάτη, Πάγια, Μιχαλάτου, Ντραγκότι, Καραδήμου, Ανδρέου, Φουρναράκη, Κοτσάκι.

Νεότερη Παλαιότερη