Προεκλογικά Quiz [για λίγους] και όχι μόνο #1

pixabay / GLopezR
👀Κάποια πρόσωπα που είναι καινούρια στα πολιτικά πράγματα της πόλης εκπλήσσονται όταν βλέπουν ορισμένες συμπεριφορές. Κάπως έτσι ένα από αυτά εξεπλάγη πρόσφατα σε εκδήλωση εκτός πόλης όταν άκουσε κάποιον καμαρωτά να συστήνεται ως... Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής!

👉Επίσης έχουμε το πρώτο προεκλογικό κέντρο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής από τους "Αλλάζουμε"; Δηλαδή δεν το έχουμε ακόμη, αλλά το μεγάλο banner στη βιτρίνα του καταστήματος αφήνει μια υπόνοια. Ίσως κάπως νωρίς και η φάτσα πολύ μικρότερη αλλά ο κ. Μυλωνάκης φαίνεται ότι αυτή τη φορά προτιμά την πλατεία.

👀Μια περίεργη συνάντηση φαίνεται πως έλαβε χώρα ανάμεσα σε άλλο υποψήφιο Δήμαρχο μαζί με κάποια άτομα σε ένα καφέ κοντά στον σταθμό του Νομισματοκοπείο, όπου αρκετά ζευγάρια μάτια περνούν καθημερινά. Το θέμα της συζήτησης λέγεται πως ήταν ο συντονισμός της αποδόμησης του βασικού πολιτικού του αντιπάλου. 

👉 Κάποιο άλλο πρόσωπο, καινούριο στα πράγματα, φαίνεται πως επανεξετάζει το με ποιον θα συμπορευτεί τον Οκτώβριο.

👀 Μία κυρία από το δημοτικό συμβούλιο συναντήθηκε πρόσφατα με τον Περιφερειάρχη Αττικής. Αυτή φαίνεται να θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο, αλλά για την ώρα πρέπει να περιμένει καθώς ο τελευταίος έχει ακόμη αρκετό κόσμο να δει πριν αρχίσει να δίνει τα χέρια.

Νεότερη Παλαιότερη