Δεκτό το αίτημα Γκιζιώτη για μετάθεση ώρας του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω της σημερινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος  (ΟΓΕ) Αγίας Παρασκευής καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το έγκλημα στα Τέμπη σήμερα Τετάρτη 15 Μάρτη 2023, στις 7μμ στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής.
Η Διοίκηση του Δήμου και οι Παρατάξεις αναφέρθηκαν στο τραγικό γεγονός με ανακοινώσεις ‘’θλιψης και συμπαράστασης’’ χωρίς καμμιά αναφορά στις ευθύνες της κυβέρνησης και των προηγούμενων, χωρίς κουβέντα για τις πολιτικές που βάζουν τα κέρδη πάνω από τις ζωές μας. 
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ Αγίας Παρασκευής αιτείται την μετάθεση κατά δύο ώρες της έναρξης του Δημοτικού Συμβουλίου, που είναι προγραμματισμένο για την ίδια ώρα.
Καλούμε όλους τους πολίτες να δώσουν μαζικό παρών.
Ανδρέας Γκιζιώτης.
 
Το παραπάνω αίτημα του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής Ανδρέα Γκιζιώτη για μετάθεση κατά 2 ώρες του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου έγινε αποδεκτό από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευπρέπεια Καψοκεφάλου, η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Συμφωνούμε με το αίτημα του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής κ. Ανδρέα Γκιζιώτη για μετάθεση της έναρξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου κατά δύο ώρες σήμερα 15/3/2023 .
Επομένως η σημερινή  συνεδρίαση θα διεξαχθεί στις 21.00 αντί στις 19.00 που ήταν προγραμματισμένη."

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πατώντας στον  σύνδεσμο ΕΔΩ.
 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη