Σύλληψη 44χρονου που λήστευε φαρμακεία σε Αγία Παρασκευή και Χολαργό


Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες χθες (14-3-2023) στην περιοχή του Χολαργού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 44χρονος ημεδαπός, για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 11-3-2023 έως και 14-3-2023 διαπιστώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού η διάπραξη ληστειών σε φαρμακεία στην περιοχή του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής, στις οποίες ο δράστης φορώντας κράνος και με την απειλή μαχαιριού, αφαιρούσε χρήματα από το ταμείο των φαρμακείων.

Κατόπιν συνδυαστικής αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, ανωτέρω αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 44χρονο ως δράστη των ανωτέρω ληστειών. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, συστήθηκε ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέβησαν άμεσα σε αναζητήσεις και εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην περιοχή του Χολαργού.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας εξιχνιάσθηκαν -4- περιπτώσεις ληστειών, με τον ίδιο ρουχισμό και κράνος και την ίδια μέθοδο σε φαρμακεία και μία περίπτωση διάρρηξης-κλοπής από καφετέρια, απ’ όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικά είδη, σε Χολαργό και Αγία Παρασκευή,.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το μαχαίρι, ο ρουχισμός και το κράνος που έφερε κατά την εγκληματική του δραστηριότητα.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη