Οι μαθητές του 2ου, 3ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου στέλνουν το δικό τους μήνυμα για ένα σύγχρονο & ασφαλές σχολείο

           

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ                                    


Σήμερα, ήμασταν όλοι στο 3ο Δημοτικό, όλα τα δημοτικά σχολεία της Αγίας Παρασκευής, όλα τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, για να παίξουν και να αγωνιστούν μέχρι το τέλος.

Σ’ αυτά τα παιδιά οφείλουμε να είμαστε δίπλα, να τα αγκαλιάσουμε και να τους εξασφαλίσουμε ένα σύγχρονο και ασφαλές σχολείο.

«Θέλουμε το 12ο Δημοτικό!», «Θέλουμε ανοικτά και ασφαλή τα προαύλια των σχολείων μας» ΦΩΝΑΞΑΝ ΔΥΝΑΤΑ όλοι οι παραβρισκόμενοι, ενώ τήρησαν  ενός λεπτού σιγή για τους νέους που άδικα έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη και έστειλαν  το μήνυμα τους «ΓΙΑΤΙ;»

Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, όλους και κυρίως τα παιδιά, που όλοι μαζί μια αγκαλιά συμμετείχαμε στην αθλητική Κυριακή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους προπονητές μας Αθηνά Πετρίδη, Βιβή Γκόγκου, Νίκο Παπαντίνο για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε αυτήν την διοργάνωση των σχολείων μας.

Στην εκδήλωσή μας παραβρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας, η πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  κ. Μαρία  Ξυνογαλά,  τα Δ.Σ Συλλόγων Γονέων Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, ο  κ. Γιάννης Σταθόπουλος (ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ), ο αντιδήμαρχος νεολαίας κ. Νικόλαος Ζόμπολας,  η κ. Άννα Γάκη, (ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ), η κ. Δήμητρα Γαλανού (ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγ. Παρασκευή) και η κ. Νικολέττα Λαΐου (πρ. μέλος ΔΣ της ΕΝΕΒΑΠ και μέλος της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου).

Ήταν πραγματικά μια πολύ δυνατή και έντονη μέρα, γεμάτη ζωντάνια και χαμόγελα, σε πλήρη αντίθεση με την εθνική τραγωδία και το πένθος που βιώνουμε. Τα παιδιά δεν ξεχνάνε, εμείς, οι γονείς τους, οφείλουμε να τηρήσουμε την υπόσχεση που όλοι δώσαμε σήμερα: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την ασφάλεια όλων.

Οι Διοργανωτές

Σύλλογοι Γονέων 2ου – 3ου – 6ου Δημοτικών Σχολείων  Αγ. Παρασκευής

Νεότερη Παλαιότερη