Γιώργος Οικονόμου: Διακοψίας και... αδιάβαστη


Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Οικονόμου, ζήτησε να προβεί σε μία  δήλωση και να αποχωρήσει διαμαρτυρόμενος. Η Πρόεδρος με προφανή δυσφορία του έδωσε μεν  το λόγο, όταν όμως συνειδητοποίησε ότι ο επικεφαλής αναφερόταν στην  ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της παράταξης της δημοτικής αρχής, τον διέκοπτε συνεχώς, δεν τον άφηνε να ακουστεί, του επιτέθηκε μάλιστα, λέγοντάς του ότι είναι «εκτός διαδικασίας  η δήλωσή του».
 
Για πολλοστή φορά η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παραβίασε τον κανόνα, για να μην ακουστούν οι πικρές αλήθειες της τακτικής που ακολουθεί η  δημοτική αρχή, όπως η τελευταία, που είχε το θράσος να εξομοιώσει στελέχη μια  δημοτικής παράταξης  με τον Γκέμπελς, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες του ναζιστή, τις ημέρες  μνήμης του Ολοκαυτώματος. Αυτή την φωτογραφία που ντροπιάζει την πόλη, ζήτησε  ο επικεφαλής  από τον δήμαρχο να την αποσύρει.

Αντί να ζητήσουν μια συγνώμη για την επονείδιστη δημοσίευσή τους που κατέκρινε πλήθος δημοτών, προσπάθησαν να  φιμώσουν την δήλωση που δικαιούται από τον κανονισμό και τον θεσμικό του ρόλο ένας επικεφαλής παράταξης!!!
 
Για άλλη μια φορά η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου παρασύρεται από την εμπάθειά της.. Γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι δεν γνωρίζει τον κανονισμό.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


 

Νεότερη Παλαιότερη