Τα αγωνιστικά νέα του ΓΣΑΠ

Tοποθέτηση πινακίδας με το νέο όνομα του γηπέδου



ΝΕΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ 05/02 ο 2Ος όμιλος της Α2 γυναικών είχε πρόγραμμα αγωνιστικό για όλες τις ομάδες εκτός από την ομάδα μας, αφού ο Αιγέας Χίου για να βρεθεί στο γήπεδο «ΓΕΩΡΓΙΑ(ΖΕΤΑ) ΛΑΟΥΔΗ έπρεπε να ταξιδέψει εν μέσω … «Βαρβάρας»! Τελικά ο Αιγέας παραιτήθηκε , κερδίσαμε τον αγώνα χωρίς να αγωνιστούμε και πάμε την Κυριακή στην Τερψιθέα Γλυφάδας, αγώνας που θα καθορίσει την κατάταξή μας ενόψει των play-offs.

Οι νεάνιδες μετά  τον Μελά δεν κατάφεραν να νικήσουν και τον Ιωνικό, ενώ οι κορασίδες Α επιβλήθηκαν του Μελά στο γήπεδό μας. Οι κορασίδες Β (παγκορασίδες) συνέχισαν με νίκη στην Β φάση, ενώ τα ΜΙΝΙ μας νίκησαν στους δύο αγώνες από τους τρεις που έδωσαν.

Τα αγωνιστικά μας νέα αναλυτικά:
 
Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 1Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  : 42-38 (7-9, 12-14, 16-4, 7-11)


Ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό να μας στερήσει την νίκη μέσα στον Ιωνικό. Παρά την υπεροχή μας στα υπόλοιπα 3 καταφέραμε να χάσουμε από μια ομάδα που ήταν του χεριού μας. Η σταθερά καλή άμυνα και η συγκέντρωση είναι τα ζητούμενα και αυτά θα πρέπει να παρουσιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι με το Κορωπί. Οψόμεθα!  

Αγία Παρασκευή (Στρατής):
Σινάνογλου Κ., Παγίδα,  Σινιώρη,  Λάσκαρη 6, Δασκαλάκη 5, Κοντογιωργάκη 2, Αραβανή 22 (2), Κεϊσόγλου, Σινάνογλου Α. 2, Σταματοπούλου , Πασχάλη 1


Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: 47-40 (15-8, 6-3, 16-10, 10-19)


Επιστροφή στις νίκες για τις Κορασίδες μας οι οποίες νίκησαν με 47-40 τον ΜΕΛΆ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Οι αθλήτριές μας ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και με καλές συνεργασίες στην επίθεση αλλά και φοβερή άμυνα προηγήθηκαν με 21-11 στη λήξη του Α' ημιχρόνου. Στο 3ο δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωσε φθάνοντας στο +16 υπέρ της ομάδας μας. Η φιλοξενούμενη ομάδα στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε την αντεπίθεσή της και ροκάνισε τη διαφορά πετυχαίνοντας 19 πόντους, όμως η ομάδα μας κράτησε τη διαφορά παίρνοντας τη νίκη και το ροζ φύλο αγώνα. Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον ΑΝΤΑΙΟ το επόμενο Σάββατο 18/2 στις 19:00. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στον coach μας για τη νίκη. Κορίτσια πάμε ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ και ΑΠΟΦΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και στους επόμενους αγώνες!

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής): Αραβανή, Σινάνογλου Α., Παγίδα, Σινάνογλου Κ., Κοντογιωργάκη, Λάσκαρη, Κεχρή,  Μαρτάκη, Αγριογιάννη, Κουκουμέλη, Κείσογλου.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ & ΝΕΑΝΙΔΕΣ


Στις 2/2 είχαμε τη κοπή της κοινής βασιλόπιτας των  Κορασίδων και Νεανίδων όπου τα δύο φλουριά έπεσαν στις αθλήτριες Ελπίδα Δασκαλάκη και Μαργαρίτα Κείσογλου οι οποίες κέρδισαν και τις σχετικές δωροεπιταγές! Κορίτσια ευχόμαστε να είστε πάντα γερές και τυχερές όπως το ίδιο ευχόμαστε και σε όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου μας!!!  

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Το ρεπορτάζ για τις κορασίδες Β , για τεχνικούς λόγους, θα συμπεριληφθεί στο επόμενο.

Δ. ΜΙΝΙ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΚΑ

1. ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - Γ.Σ.Α.Π.


Επιστροφή στις νίκες την Κυριακή για την ομάδα των ΜΙΝΙ στο τουρνουά της ΕΣΚΑ, αφού η ήττα της περασμένης εβδομάδας φαίνεται πως ήταν ένα μικρό διάλειμμα. Σε όλο τον πρώτο γύρω του τουρνουά τα κορίτσια μας έχουν κάνει μόλις δύο ήττες.

Έκλεισε λοιπόν ο πρώτος γύρος με εκτός έδρας νίκη, με αντίπαλο τον πολύ δυνατό Άρη Χολαργού. Ισορροπημένο παιχνίδι με πάθος για τη νίκη και με δυνατές φάσεις και από τις δύο ομάδες, με το ροζ φύλλο όμως να έρχεται στην Αγία Παρασκευή.

Την ερχόμενη Κυριακή το τουρνουά συνεχίζεται πάλι με εκτός έδρας παιχνίδι και αντίπαλο την ομάδα του Προμηθέα.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη Κατερίνα):
Κυρκοπούλου, Πρίφτη, Γιάλα, Χουρδάκη, Σεφερλή, Αθανασίου, Πάγια, Ζαβιτσιάνου, Μιχαλάτου, Ντραγκότι, Καραδήμου, Ανδρέου, Καραπατή

2. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - Γ.Σ.Α.Π.

Τα κορίτσια  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αλλά δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια ομολογουμένως εξίσου δυνατή ομάδα.

Μεγάλη αντίθεση σε σχέση με την αγωνιστική εικόνα δύο πολύ καλών ομάδων, έκανε η ντροπιαστική κατάσταση του δαπέδου του ανοιχτού γηπέδου του Προμηθέα Χαλανδρίου (πίσω από το Δημοτικό Γυμναστήριο Κάτω Χαλανδρίου «Μάρκος Παπαδάκης») που όχι μόνο δεν θα έπρεπε να φιλοξενεί τουρνουά της ΕΣΚΑ εν έτη 2023, αλλά θα έπρεπε να έχει σφραγιστεί ώστε να μην κινδυνεύουν να τραυματιστούν ούτε τα συμπαθή τετράποδα της περιοχής.

Την ερχόμενη Κυριακή το τουρνουά συνεχίζεται πάλι με εκτός έδρας παιχνίδι και αντίπαλο την ομάδα του ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη Κατερίνα): Κυρκοπούλου, Πρίφτη, Γιάλα, Χουρδάκη, Αθανασίου, Φαρσάτη, Πάγια, Ζαβιτσιάνου, Ντραγκότι, Luo, Καραδήμου, Ανδρέου, Φουρναράκη, Λάσκαρη.


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΠΕΡΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ - Γ.Σ.Α.Π.


Για ακόμα μία αγωνιστική στο τουρνουά του Εσπέρου τα κορίτσια των ΜΙΝΙ αποδεικνύουν ότι κάθε άλλο παρά ΜΙΝΙ είναι. Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου πήραν μία ακόμα εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολύ ψηλές αθλήτριες, που έπαιξε όμως και πολύ σκληρά, πέραν του δέοντος.

Η Ακαδημία Νοτίων Προαστίων (Αλίμου) μη μπορώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό του ΓΣΑΠ, προσπάθησε με το σκληρό παιχνίδι της να αλλάξει τη γνωστή εικόνα της ομάδας μας, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Τα κορίτσια μας ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες της προπονήτριάς τους και δεν έχασαν σε καμία περίοδο του παιχνιδιού τον στόχο τους, κάτι που φαίνεται και από τη μεγάλη διαφορά (double score).

Έτσι το κλείσιμο του πρώτου γύρου του τουρνουά βρήκε τις αθλήτριές μας αήττητες και ακόμα πιο δυνατές και αποφασισμένες για νέες νίκες.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη Κατερίνα): Πρίφτη, Γιάλα, Χουρδάκη, Σεφερλή, Αθανασίου, Πάγια, Μιχαλάτου, Ντραγκότι, Καραδήμου, Ανδρέου, Φουρναράκη, Κοτσάκι


Νεότερη Παλαιότερη