Ενωση Γονεών: Παραμένουν εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία του Δήμου

Με επιστολή που απευθύνεται προς την Υπουργό Παιδείας και τους Διευθυντές της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας η Ενωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής γνωστοποιεί τα εκπαιδευτικά κενά που παραμένουν στα σχολεία της πόλης.

Αναλυτικά η επιστολή

Το ΥΠΑΙΘ κάλυψε στην Γ΄φάση (8-9 Νοεμβρίου) το μεγαλύτερο μέρος των κενών Γενικής Παιδείας στα Γυμνάσια-Λύκεια της πόλης μας όπως είχαμε γνωστοποιήσει στην Υπουργό , με επιστολή μας και αναλυτικούς πίνακες κενών ανά σχολείο (αρ.πρωτοκόλλου : 134301-31/10/2022) και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας. Είχαμε αποστείλει κενά Γενικής Παιδείας 335 ωρών σε εβδομαδιαία βάση και καλύφθηκαν 335 ώρες.

Δυστυχώς όμως ΔΕΝ καλύφθηκαν α) τα εκπαιδευτικά κενά του ΕΝΕΕΓΥΛ Αγ. Παρασκευής, β) αιτήματα παράλληλης στήριξης και νοσηλευτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και γ) τα εκπαιδευτικά κενά που έχουν προκύψει μέσα στη σχολική χρονιά.

Σας καλούμε και πάλι να αναλάβετε την ευθύνη που έχετε και να καλύψετε ΟΛΑ τα κενά στα σχολεία με τις προσλήψεις 1.464 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανακοινώθηκαν.

Σας επισυνάπτουμε αναλυτικά στοιχεία:


Νεότερη Παλαιότερη