Η επιτυχία της αποκριάτικης εκδήλωσης αποτέλεσμα της συνεργασίας των γονέων και συνεχίζουμε…

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί όλους τους γονείς και τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στην αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και τα παιδιά έπαιξαν, έτρεξαν, γέλασαν, βάφτηκαν και ευχαριστήθηκαν αυτήν την εκδήλωση. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν στην ετοιμασία αλλά και στην ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Τα έσοδα από την λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν σε επόμενες πολύμορφες δράσεις του συλλόγου αλλά και σεμινάρια για εμάς γύρω από τα ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη των παιδιών μας.

Βέβαια το πρώτο και κύριο μέλημα μας είναι να επιδιώκουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Έχουμε ελπίδες και προσδοκίες για το μέλλον και την πρόοδο τους. Για αυτό διεκδικούμε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας όσον αφορά την σχολική στέγη και στη δημιουργία αίθουσας τμήματος ένταξης και παράλληλων προγραμμάτων στήριξης.

Ως Σύλλογος Γονέων με χαρά θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής για την Τρίτη 28/2/2023 & ώρα 18:00 στο 2ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής (Τέρμα Ζεφύρων) για να ανταλλάξουμε σκέψεις σχετικά την κάλυψη των αναγκών και άλλα διαχρονικά προβλήματα που απασχολούν εμάς του γονείς.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 

ΤΟΥ 13ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ



Νεότερη Παλαιότερη