Απίστευτο σκηνικό Παρασκευή βράδυ στον Τσακό - Δύο ληστές την έπεσαν σε παρέα τριών παιδιών

Η Αγία Παρασκευή έχει πάψει προ πολλού να είναι ασφαλής τόπος για τους κατοίκους. Εκτός των διαρρήξεων, έχουμε και τους αλήτες που επιτίθενται σε νεαρά άτομα ζητώντας τους χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 20:30 μια παρέα τριών νεαρών περπατώντας πίσω από το 5ο Γυμνάσιο στην οδό Κριεζώτου έπεσαν πάνω σε δύο αγνώστους που καθόντουσαν εκεί, οι οποίοι είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους με μάσκες full face, ενώ, ο ένας φορούσε κοκκάλινα γάντια μηχανής.

Οι ληστές ζήτησαν από τα παιδιά ό,τι έφεραν πάνω τους. Τα δύο από τα παιδιά δέχθηκαν επίθεση από τον ληστή με τα κοκκάλινα γάντια δίνοντας ό,τι είχαν. Το τρίτο παιδί της παρέας αμύνθηκε επιτιθέμενο στον έτερο ληστή. Αφού τον αντιμετώπισε επιτυχώς, απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο. Οι δύο ληστές αποπειράθηκαν να τον ακολουθήσουν, ωστόσο το παιδί είχε ήδη βγει στο δρόμο και σταμάτησε διερχόμενο ΙΧ ζητώντας βοήθεια. Ο οδηγός διατηρώντας την ψυχραιμία του, τον επιβίβασε ενώ παράλληλα ενημέρωσε την Αστυνομία.

Επιτέλους υπάρχει κανείς να μας απαλλάξει από όλους αυτούς τους αλητάμπουρες ή πρέπει οι δημότες να αρχίσουν να περιπολούν στην πόλη τους;

Νεότερη Παλαιότερη