Αγωνιστικά νέα από τον ΓΣΑΠ

 

Οι Κορασίδες με τον ΕΦΑΟΖ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ που μας πέρασε ο 2Ος όμιλος της Α2 γυναικών είχε ρεπό. Οι νεάνιδες νίκησαν και τον Μελά εκτός έδρας, στην προσπάθειά τους να σώσουν την κατηγορία, ενώ  οι κορασίδες Α σταμάτησαν μπροστά στον πρωτοπόρο ΕΦΑΟΖ. Οι κορασίδες Β (παγκορασίδες) συνέχισαν με νίκη στην Β φάση, ενώ τα ΜΙΝΙ μας δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ολυμπιάδας Παπάγου.

Τα αγωνιστικά μας νέα αναλυτικά:


 

Β. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 1Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΜΕΛΑΣ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 40-42 (11-12, 10-11, 10-2, 9-17)


Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και το ήξεραν όλες. Τα δύο πρώτα δεκάλεπτα τα κορίτσια με πειθαρχία και διάθεση έλεγξαν τον παιχνίδι και τελικά με πολύ καλή άμυνα και επίθεση κατάφεραν να έχουν στο ημίχρονο το προβάδισμα με ένα καλάθι. Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεχάσαμε τί σημαίνει επίθεση και με μόλις 2 πόντους φάνηκε ότι χάναμε τον έλεγχο. Τα πρώτα 2 λεπτά του τέταρτου δεκάλεπτου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, και στην συνέχεια να πάρουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Ένα λεπτό πριν το τέλος ήμασταν μπροστά 5 πόντους, η ασφυκτική πίεση των αντιπάλων μας είχε σαν αποτέλεσμα λάθη με τα οποία η διαφορά έφτασε στο ένα καλάθι. Τελικά το τελευταίο καλάθι  των αντιπάλων ήρθε δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα και δεν μέτρησε, οπότε πήραμε την νίκη! Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων φαίνεται ότι το παιχνίδι της παραμονής είναι ακόμα ανοιχτό και θα κριθεί στο τέλος! Πάμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Ιάσωνα Κολωνού την προσεχή Δευτέρα!

ΓΣΑΠ (Στρατής): Δασκαλάκη 10 (1), Σινιώρη, Τουρλίδα 5, Αραβανή 17 (3), Σταματοπούλου 4, Σινάνογλου Κ., Σινάνογλου Α. 6(1), Κεχρή Δ., Κοντογιωργάκη Ι., Πασκάλη.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΕΦΑΟΖ: 29-34 (7-10, 6-2, 4-11, 12-11)

Ένα πραγματικό ντέρμπυ παρακολουθήσαμε το Σάββατο 28/1 για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Κορασίδων καθώς η ομάδα μας (4η θέση στη βαθμολογία) φιλοξένησε την πρωτοπόρο ΕΦΑΟΖ. Από την αρχή του αγώνα το σκορ ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν καλάθι-καλάθι και να παλεύουν δυνατά  και με πάθος σε όλες τις φάσεις. Η ομάδα μας στη λήξη του Α' ημιχρόνου βρέθηκε να προηγείται με 13-12 σκορ που έδειχνε τη μεγάλη μάχη στην άμυνα. Στο 3ο δεκάλεπτο η αστοχία των αθλητριών μας κυρίως σε ελεύθερες βολές και λέι-απ σε συνδυασμό με μερικά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ έδωσαν την ευκαιρία στη φιλοξενούμενη ομάδα να πετύχει κάποια εύκολα καλάθια και να προηγηθεί με 17-23. Οι αθλήτριές μας προσπάθησαν μέχρι το τέλος χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν την ανατροπή με τον αγώνα να κρίνεται στις λεπτομέρειες υπέρ των φιλοξενούμενων. Συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριές μας για την εμφάνισή τους, το ΠΑΘΟΣ και τη ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ! Η ομάδα μας ήδη προετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες συνεχίζοντας τη προσπάθειά της να είναι στη τετράδα των πρωτοπόρων και στα playoffs που θα ακολουθήσουν. Επόμενος αγώνας μέσα στο σπίτι μας με τον ΜΕΛΑ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ το Σάββατο 11/2 στις 18:00.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής): Αραβανή, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Παγίδα, Κοντογιωργάκη, Λάσκαρη, Κεχρή,  Μαρτάκη, Αγριογιάννη, Κουκουμέλη, Αθανασοπούλου, Κείσογλου.

Δ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

ΑΠΣ «ΟΙΩΝΟΣ» - ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Β:  21-54 (4-12, 8-31 14-41, 21-54)

Δεύτερη νίκη για την ομάδα μας στους τελευταίους τρεις αγώνες. Η ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Οιωνό σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής είχε την δυνατότητα να δώσει άπλετο χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια. Μετά από ένα αναιμικό ξεκίνημα στα πρώτα δύο-τρία λεπτά, ο προπονητής πήρε ένα time out «αφύπνισης». Μετά από αυτό, όλα πήραν το δρόμο τους και η ομάδα κέρδισε εύκολα μια λιγότερη έτοιμη ομάδα. Στις 4/2 και ώρα 18.00 αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας τον ΑΣ Ροδόπολης

ΓΣΑΠ (Τσίκος Νικόλαος): Μπούρμα, Τούτση, Ανδρεούλη, Ιωάννου, Κασκαβέλη, Λάσκαρη, Παραπαγκίδου, Γρηγοριάδη, Νίκου, Ζαγλανίκη, Βερτοπούλου, Συρίγου

Ε. ΜΙΝΙ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΣΚΑ

Γ.Σ.Α.Π. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Έσπασε το σερί των τελευταίων εβδομάδων που η ομάδα των ΜΙΝΙ είχε μόνο νίκες. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου παίζοντας στο γήπεδό μας ήρθε η ώρα να κάνουμε και μία ήττα. Η Ολυμπιάδα Παπάγου πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με μόλις ένα καλάθι διαφορά, για την 6η αγωνιστική του τουρνουά της ΕΣΚΑ.Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αρκετά διαφορετικές ομάδες. Με τις αντιπάλους μας να υπερτερούν σε σωματικά προσόντα, αλλά με την ομάδα μας να είναι εμφανώς ανώτερη στον τομέα της τεχνικής και της ομαδικότητας. Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι λοιπόν με αρκετά καλάθια και όμορφο μπάσκετ, όπου οι λεπτομέρειες της τελευταίας περιόδου έκριναν το αποτέλεσμα.Το ερχόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου παίζουμε εκτός έδρας για το τουρνουά του Εσπέρου με την ομάδα της Ακαδημίας Νοτίων Αλίμου και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου επίσης εκτός έδρας για το τουρνουά της ΕΣΚΑ με τον Άρη Χολαργού.

Γ.Σ.Α.Π. (Ναζίρη Κατερίνα): Κυρκοπούλου, Πρίφτη, Γιάλα, Χουρδάκη, Σεφερλή, Αθανασίου, Φαρσάτη, Πάγια, Ζαβιτσιάνου, Μιχαλάτου, Ντραγκότι, Καραδήμου, Ανδρέου, Καραπατή.



Νεότερη Παλαιότερη