Στο 1-1 Αγία Παρασκευή - Πόρος

Παραπονούμενες από τη διαιτησία και οι δύο ομάδες, με τον Πόρο να ζητά πέναλτι στη φάση του 63ου λεπτού σε μαρκάρισμα του Πήλιου εντός περιοχής, με τον Ωραιόπουλο να αφήνει το παιχνίδι να συνεχισθεί.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα (60′). Ο Παπαδομιχελάκης σέντραρε από αριστερά και ο Μέμμος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι “κρέμασε” τον Αραμπατζή (έσκασε η μπάλα στο έδαφος και πήρε ύψος).

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα (68′). Ο Κατσερής σέντραρε από δεξιά και ο αμαρκάριστος Κραψίτης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Ηρακλειώτικη ομάδα είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Στο 32ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο Σένκα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αραμπατζή. 

Διαιτητής: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Καράκελες, Παπαδόπουλος (Πειραιά)

Αγία Παρασκευή (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλιας, Ριτσωτάκης, Χατζίου, Μπότος, Δακτυλίδης, Γιανόπουλος, Κοντοές, Κατσερής (82′ Κωτσάκης), Μπουτσικάρης, Κραψίτης.

Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μπάμπης, Καλαϊτζάκης (75′ Σημαιάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Κουτάντος, Φρρόκου (46′ Μέμμος), Γροσδάνης (75′ Αγριμάκης), Καστελλιανάκης, Σένκα, Πύλιος. 

athlitiko.gr

Νεότερη Παλαιότερη