Τριήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον ΠΑΟΔΑΠ


Στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το «Χριστουγεννιάτικο Τριήμερο», που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο θέατρο των ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής.

Τρεις συναυλίες, για όλη την οικογένεια, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ΄όλον τον κόσμο, που ενθουσίασαν τους εκατοντάδες ενήλικες και παιδιά που τις παρακολούθησαν:


-Η μουσική παράσταση «Η Σταχτοπούτα»
, με αφήγηση της γνωστής ηθοποιού Παναγιώτα Βλαντή και την φωνή της Μαρίας Κατριβέση και του Γιώργου Χουσάκου, με την συνοδεία ορχήστρας δωματίου, σε καλλιτεχνική επιμέλεια-διεύθυνση ορχήστρας του Θοδωρή Λεμπέση.

-Η συναυλία «Χριστούγεννα με τα παιδιά», από το Δημοτικό  Ωδείο, που για άλλη μια φορά απέδειξε την εξαιρετική δουλειά των Καθηγητών  και των μαθητών του Ωδείου μας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια, είχε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού μας Ωδείου, Χριστίνα Γεωργοπούλου.

- Η συναυλία «Χριστός γεννάται, δοξάσατε», με Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και τραγούδια, από την πολυβραβευμένη εξαιρετική Μεικτή Χορωδία του Δήμου μας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα και την επίσης εξαιρετική Μεικτή Χορωδία του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Πρόδρομου Δασιγένη. Guest, η mezzo soprano Μάνια Βλαχογιάννη, Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα πολιτισμού.

Στις 21 Δεκεμβρίου, στην εξαιρετική συναυλία «Χριστούγεννα Αγάπης», που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου, μετείχε και το Τμήμα Ευρωπαϊκών και Latin χορών του ΠΑΟΔΑΠ, με  χορογραφίες της δασκάλας του Νίκης Κιλισμανή.

Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ


 

Νεότερη Παλαιότερη