Έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη συνδημότισσα, καθηγήτρια και εθελόντρια Κική Νεστορίδου

Taken / pixabay
Το βράδυ των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών η Κική Νεστορίδου, μια αγαπημένη και δραστήρια σχεδόν ως το τέλος συνδημότισσά μας. Η Κική υπήρξε επί δεκαετίες καθηγήτρια μουσικής και χιλιάδες συμπολίτες μας την είχαν καθηγήτρια.

Αρκετός κόσμος τη γνώρισε μέσα από τη δράση της, τόσο ως δραστήριο μέλος για πολλά χρόνια του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού και μετέπειτα της Αλληλεγγύης, όσο κυρίως από την εθελοντική παρουσία της στην Στέγη Γερόντων.

Η Κική Νεστορίδου ήταν χαρακτηριστική φυσιογνωμία. Ξεχώριζε με την αυστηρότητά της αλλά τρελαινόταν να την πειράζεις. Το είχα κάνει αμέτρητες φορές. Υπήρξε πάντα περιποιητική και ήταν από τους φίλους που νοιαζόντουσαν.

Ήταν σύζυγος του αείμνηστου καθηγητή μουσικής, εξαιρετικού ανθρώπου και καταπληκτικού ψάλτη, Σπύρου Γιαννόπουλου που απολαμβάναμε για δεκαετίες στο αναλόγιο του Αγίου Νεκταρίου.

Μπορεί η φράση να ακούγεται κλισέ, αλλά σε περιπτώσεις όπως της Κικής δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο. Η φυγή της είναι απώλεια για την πόλη, διότι πολύ απλά η κοινωνία δε βγάζει πια τέτοιους ανθρώπους.

Η κηδεία της Κικής Νεστορίδου θα γίνει την Τετάρτη στις 13:00 στον προφήτη Ηλία.

Κική καλό Παράδεισο και καλή αντάμωση! Δώσε χαιρετισμούς στον Σπύρο, τη Δέσποινα, την Τασία, την Πετρούλα, τη Λουκία και τον αγαπημένο μας πατέρα Κωνσταντίνο...

Σ.Μ.

Νεότερη Παλαιότερη