Το Κλειστό Κοντοπεύκου μετονομάζεται σε Κλειστό Γυμναστήριο "Ζέτα Λαούδη" - ΓΣΑΠ: Η Ζέτα δικαιούται αυτήν την τιμή

 Ο Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου με την Ζέτα Λαούδη  την ημέρα του πανηγυρισμού της ανόδου στην Α Εθνική Κατηγορία  της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ

Το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΖΕΤΑ) ΛΑΟΥΔΗ

Το ΔΣ του ΓΣΑΠ χαιρετίζει την 144/06.12.22 απόφαση του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ με την οποία δίνεται το
όνομα της ΓΕΩΡΓΙΑΣ(ΖΕΤΑ) ΛΑΟΥΔΗ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου.

Σύμφωνα με την εισήγηση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρου, οι δομές ή υποδομές του ΠΑΟΔΑΠ:

«θα πρέπει να λάβουν τα ονόματα συμπολιτών μας που διέπρεψαν στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού ή που η συμβολή τους στην ανάπτυξη αυτών ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Σκοπός μας είναι η τιμητική ανάδειξη του έργου και της προσφοράς των συμπολιτών μας αυτών»

Και ΝΑΙ η Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη δικαιούται απόλυτα αυτήν την τιμή.

Το είχαμε προτείνει από τις 03.07.22 με επιστολή μας , που την απευθύναμε προς τον Δήμαρχο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και προς τον Πρόεδρο και τους Συμβούλους του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ. Την πρότασή μας την κοινοποιήσαμε σε πολλούς φίλους του ΓΣΑΠ, καθώς και σε προσωπικότητες της πόλης μας και του αθλητισμού από τους οποίους ζητήσαμε την υποστήριξή τους. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή.

Τους ευχαριστούμε όλους.

ΥΣ.: θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των ονομάτων και των δηλώσεων των υποστηρικτών της πρότασής μας


Ο πρόεδρος ……………………………. Ο Γενικός Γραμματέας

Ε. Κακοσούρης ……………………………….. Γ. Καράμπελας

*************

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, ΓΓ ΤΟΥ ΓΣΑΠ

Αγαπητοί συνδημότες, φίλοι και μη,
Νοιώθω συγκινημένος γιατί , σαν γέννημα-θρέμμα και εγώ της πόλης μας, αξιώθηκα να υπηρετήσω τον Γυμναστικό Σύλλογο από το 2010 μέχρι σήμερα, είτε από την θέση του προέδρου(2012-2021), είτε από την θέση του Γενικού Γραμματέα.

Σε όλη την θητεία μου είχα σαν οδηγό την ρήση :

Το παρελθόν στηρίζει το παρόν και προδιαγράφει το μέλλον

Η δράση μου καθοδηγήθηκε από την ιστορική πραγματικότητα του ΓΣΑΠ, ενός Συλλόγου με βαθειές ρίζες στους νέους και τις νέες της πόλης μας, που εδώ και πάνω από μισό αιώνα αθλήθηκαν μέσα από τις γραμμές του. Με βαθειές ρίζες στους γονείς τους που, ως διοικητικοί παράγοντες ή απλά μέλη, έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν (χρόνο, χρήμα, αγάπη) για την άθληση των παιδιών τους. Έτσι, όταν ήλθε στην επικαιρότητα το ερώτημα της ονοματοδοσίας του γηπέδου Κοντοπεύκου, η σκέψη μου οδηγήθηκε φυσιολογικά σε ένα και μόνο όνομα: ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ.

Η Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη διετέλεσε πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής από το 1982 έως και το 1989, ενός Συλλόγου που την εποχή εκείνη ήταν ο μοναδικός στην πόλη μας που καλλιεργούσε τρία αθλήματα, τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες: Την Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ), την Πετοσφαίριση (Βόλεϊ) και την Ενόργανη Γυμναστική.

Η πρότασή μας λοιπόν αφορά το αθλητικό γίγνεσθαι της Αγίας Παρασκευής της δεκαετίας του 1980, σε όλο το φάσμα των μαζικών αθλημάτων, πλην του ποδοσφαίρου. Η Ζέτα Λαούδη είναι το σύμβολο που μπορεί και πρέπει να εκφράσει την έννοια του αθλητισμού στην πόλη μας, ανεξάρτητα από φύλο και άθλημα.

Η πρότασή μας όμως επίσης αναγνωρίζει και τιμά το αθλητικό έργο της εποχής. 

Επί της θητείας της το μπάσκετ Ανδρών ανέβηκε τρεις κατηγορίες! Το βόλεϊ καθοδηγούνταν από τους κορυφαίους του αθλήματος . Φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι το «καμάρι» του ΓΣΑΠ ήταν η ομάδα μπάσκετ Γυναικών, η οποία πέτυχε να ανέβει στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ το 1987 στελεχωμένη, σχεδόν ολόκληρη η δωδεκάδα, από κορίτσια της Αγίας Παρασκευής!

Η πρότασή μας επί πλέον αναδεικνύει και τον ρόλο που μπορεί και πρέπει να έχουν οι γυναίκες. Η Ζέτα Λαούδη, γέννημα-θρέμμα Αγιοπαρασκευιώτισα, σε μια εποχή όπου ο αθλητισμός ήταν ανδροκρατούμενος απέδειξε ότι μια γυναίκα μπορεί να διοικήσει ένα αθλητικό σύλλογο – ασύγκριτα μεγαλύτερο από οποιονδήποτε από τους σημερινούς – με μεγάλη επιτυχία, μόνη γυναίκα σε 11μελές ΔΣ, χωρίς να αμφισβητηθεί από κανένα.

Δεν μπορώ λοιπόν παρά να συγχαρώ τον πρόεδρο κ. Παπασπύρο και τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ – τις κ.κ. Βλαχογιάννη Μαρία, Μήλιου Βασιλική, Αναστασιάδου Ιωάννα και Σακαρέλη Αναστασία – γιατί με την 144/22 απόφασή τους αναγνώρισαν αυτήν την ιστορική πραγματικότητα.

Όσο για τους μειοψηφήσαντες, ελπίζω η δημοσίευση των δηλώσεων των προσωπικοτήτων του αθλητισμού και της πόλης μας που υποστήριξαν την πρότασή μου, να αποτελέσει αφορμή να το ξανασκεφτούν.

Φιλικά, 10/12/22
Γιώργος Καράμπελας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ


  1. Λεονάρδος Χατζηανδρέου

τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής


Αγαπητέ φίλε Γιώργο Καράμπελα όπως και τηλεφωνικά έχουμε συνεννοηθεί συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση του Γ. Σ. Α. Π  για την ονομασία του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστήριου Κοντοπεύκου με το όνομα της αειμνήστου ΖΕΤΑΣ ΛΑΟΥΔΗ.

Με τον τρόπο αυτό τιμούμε μια Γυναίκα που είχε μέγιστη προσφορά στα αθλητικά πράγματα της πόλης μας.

 


  1. Γιώργος Βασιλακόπουλος

Επί δεκαετίες πρόεδρος της ΕΟΚ


Αγαπητοί φίλοι,

Εν όψει της ονοματοδοσίας του κλειστού γυμναστηρίου, θα μου επιτρέψετε να προτείνω το όνομα της αξέχαστης κυρίας Λαούδη με ιδιαίτερα αισθήματα.


  1. Γιώργος Συρίγος

Από τους κορυφαίους σήμερα Αθλητικούς Δημοσιογράφους


Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση.

Η Ζέτα Λαούδη δικαιούται απόλυτα αυτήν την τιμή.



  1. Σάββας Ανεστιάδης

Γενικός Διευθυντής της ΑΕΚ. Έχει ουσιαστικά ιδρύσει το Εργασιακό Μπάσκετ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ . Μηχανολόγος μηχανικός.


Σαν πρώην αθλητής του ΓΣΑΠ επί προεδρίας της αείμνηστης Ζέτας Λαούδη και γνωρίζοντας την προσφορά αλλά και την αγάπη της στην Αγία Παρασκευή συμφωνώ απολύτως με την πρόταση του Γυμναστικού συλλόγου Αγίας Παρασκευής.

Ανεστιάδης Σάββας

Παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ΓΣΑΠ

Δημότης Αγίας Παρασκευής 



  1. Κώστας Τσαφαράς

Ιατρός-ακτινολόγος, καταξιωμένος προπονητής καλαθοσφαίρισης, προπονητής της ομάδας γυναικών του ΓΣΑΠ την περίοδο 2005-2006 που πέτυχε ξανά την άνοδό της στην Α1.Δημότης Αγίας Παρασκευής


Υπέροχη πρωτοβουλία για μια καταπληκτική, δυναμική και δοτική γυναίκα, που σφράγισε με το πέρασμά της τα αθλητικά δρώμενα της Αγίας Παρασκευής!!!

Να συμπληρωθεί ότι επί Ζέτας, εκτός από την τότε μοναδική σε επιτυχίες μπασκετική ομάδα των γυναικών, υπήρξαν και σχετικές επιτυχίες και της ανδρικής ομάδας με 3 ανόδους!!!

Βέβαια, το γυναικείο μπάσκετ ήταν αυτό που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον τότε με την καταπληκτική του πορεία επί χρόνια στην Α1!!!

Είναι απόλυτα δίκαιο να πάρει το όνομά της το Κοντόπευκο και πρέπει να γίνει πράξη!!!


  1. Κώστας Μπογατσιώτης

Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, προπονητής καλαθοσφαίρισης, συνεργάτης του μεγάλου Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό.

Καλαθοσφαιριστής ΓΣΑΠ επί εποχής Ζέτας Λαούδη


Ένας ωραίος άνθρωπος που έδωσε την ψυχή της για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Επιβάλλεται να ονομασθεί το γήπεδο με το όνομα της Γεωργίας Λαούδη.


  1. Μιχάλης Μαντζιώρης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Διευθυντής Αθλητισμού Δήμου Αθηναίων, καταξιωμένος προπονητής Καλαθοσφαίρισης(Α1 Ανδρών) και επί εποχής Ζέτας Λαούδη. Τεχνικός Διευθυντής υποδομών Παναθηναϊκού

Καλησπέρα σας,

Αγαπητέ κ. Καράμπελα,

Συνηγορώ με την πρότασή σας να δοθεί στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κοντόπευκου το όνομα της αείμνηστης Γεωργίας (Ζέτα) Λαούδη


  1. Μιχάλης Γεωργαντής

Διεθνής βολεϋμπολίστας, προπονητής Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών

Προπονητής ομάδας βόλεϊ ΓΣΑΠ επί εποχής Ζέτας Λαούδη


Βεβαίως και συμφωνώ το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής να ονομαστεί «Ζέτα Λαούδη».


  1. Σταύρος Σταύρου 

Πρώην   Πρόεδρος  Γ.Σ.Α.Π


Συμφωνώ απόλυτα  να ονομασθεί το γήπεδο του Κοντοπεύκου  σε

Γεωργία Λαούδη 





  1. Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής


Προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής


Σας γνωστοποιούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοκρατικού Γυναικείου Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (μέλος της ΟΓΕ) συνεδρίασε και συζήτησε την πρότασή σας σχετικά με την ονοματοδοσία   του κλειστού γυμναστηρίου Κοντοπεύκου. 

Κατέληξε ότι δεν διαφωνεί με την πρότασή σας να δοθεί το όνομα της Ζέτας Λαούδη στο συγκεκριμένο γυμναστήριο και δηλώνει ότι θα είναι στο πλευρό σας.

Ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία καταθέτοντας τις θέσεις του Συλλόγου μας και της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας) , της οποίας ο Σύλλογος μας είναι μέλος.

 -Πιστεύουμε στην ευρύτερη αξία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού που βοηθούν τον άνθρωπο να ενταχθεί στην κοινωνία, να δουλεύει συλλογικά, να έχει στόχους, να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του.

-Η δημιουργία προϋποθέσεων για δωρεάν άθληση   είναι ευθύνη του κράτους.

-Χρειάζεται υλικοτεχνική υποδομή, επιστημονική στήριξη, επαρκής χρηματοδότηση και διαμόρφωση του αντίστοιχου νομικού πλαισίου που να κατοχυρώνει το δικαίωμα στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό σε κάθε τους έκφραση.

-Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στον Αθλητισμό.

-Ο στόχος της λειτουργίας των Αθλητικών Οργανισμών Δήμων στη τοπική διοίκηση πρέπει να είναι συμπληρωματικός και σε απόλυτη λειτουργική σύμπνοια με τη Φυσική Αγωγή στο σχολείο και το σωματείο στη γειτονιά, υπό τον άμεσο έλεγχο και εποπτεία του κρατικού φορέα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

-Αναβάθμιση των προγραμμάτων μαζικής άσκησης, που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. 


Για το Δ.Σ του Δημοκρατικού Γυναικείου Συλλόγου Αγίας Παρασκευής

    Η Πρόεδρος                                                  Η Γενική Γραμματέας

Αποστολοπούλου Ράνια                                   Τζαμουρή Ελένη


  1. Βασίλης Ζερβουδάκης

Επί χρόνια πρόεδρος ΕΣΚΑ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ

Συμφωνώ . Η Ζέτα αξίζει αυτήν την αναγνώριση



  1. Νίκος Χριστοδούλου

Πρώην προπονητής στην Α1 Ανδρών και προπονητής του ΓΣΑΠ

Συμφωνώ.



  1. Ανδρέας Σώχος

Μέλος του ΔΣ του ΓΣΑΠ επί θητείας Ζέττας Λαούδη



Είμαι σύμφωνος



  1. Θανάσης Δημακόπουλος

Μέλος του ΔΣ του ΓΣΑΠ επί θητείας Ζέττας Λαούδη



Είναι άξια για αυτήν την τιμή



  1. Κεχρης Τάσος 

Τραπεζικός Υπάλληλος

Μέλος του ΓΣΑΠ και δημότης Αγίας Παρασκευής







ΣΥΣΣΩΜΟ «ΝΑΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σύσσωμη η τότε ομάδα τάσσεται υπέρ της πρότασης για τη Ζέττα Λαούδη με τα μηνύματα των κοριτσιών να είναι συγκινητικά. Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν όλα τα κορίτσια που οδήγησαν τον σύλλογο στα ευρωπαϊκά μονοπάτια, προέρχονταν από τα σπλάχνα του συλλόγου.

  1. Βασιλική (Βάσω) Μπουρογιάννη

Αρχηγός της μεγάλης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Msc Ειδικής Αγωγής και Σχολικής Ψυχολογίας, υποψήφια Διδάκτωρ


Προχώρα πρόεδρε, είμαστε όλοι και όλες μαζί σου!!

Βάσω Μπουρογιάννη




  1. Αθηνά Πετρίδη

Μέλος της μεγάλης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ ,

66 φορές διεθνής με την Εθνική Γυναικών και 17 φορές διεθνής με τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων. Αγιοπαρασκευιώτισσα.


Καλησπέρα !

Συμφωνώ να ονομαστεί το κλειστό Κοντόπευκου «Γήπεδο ΖΕΤΑΣ

ΛΑΟΥΔΗ»


  1. Αναστασία Περρέα

Μέλος της μεγάλης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ.

Καθηγήτρια Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας με έδρα την Καλαμάτα . Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Έχει διατελέσει γυμνάστρια στο Χέλμειο και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής. Δημότης Αγίας Παρασκευής

«Καλησπέρα σας! Συμφωνώ!!
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε αυτούς που σκέφτηκαν να δώσουν το όνομα του κλειστού στην αείμνηστη Ζέτα. Επειδή
είμαι μία από τις ευεργετημένες αθλήτριες που στη μικρή μου πορεία ,στα πρώτα μου βήματα, συνάντησα την Ζέτα Λαούδη, έχω να καταθέσω πως τέτοιες ΓΥΝΑΙΚΕΣ πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλες εμάς τις νεότερες και ιδιαίτερα αυτές που αναδείχθηκαν επί των ημερών της. Παράδειγμα που μας προτρέπει και μας εμπνέει είναι η πρόταση ονοματοδοσίας του συλλόγου μας, σε μία εποχή τόσο φτωχή σε ιδέες και ανιδιοτελή προσφορά. Εύγε!!

Καλό Καλοκαίρι, Καλή ξεκούραση με ανάκτηση δυνάμεων ώστε την καινούρια χρονιά να συνεχίσετε την πλούσια, αλτρουιστική και ανιδιοτελή προσφορά σας!!!

Σας ευχαριστώ
Αναστασία (Τασία) Περρέα

Σε συνέχεια του mail που σας έστειλα σε σχέση με την ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου σας στέλνω αυτή την φωτογραφία που βρήκα στο αρχείο μου με την κυρία Λαούδη και άλλα σπουδαία πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν εκείνη την εποχή. Η φωτογραφία είναι Μαϊος του 1986, δίπλα στον προπονητή μας κύριο Λουκά Παπαϊωάννου είναι ο άνδρας της κυρίας Ζέτας, αυτός που με χαιρετά αν θυμάμαι καλά είναι ο κύριος Αργυρόπουλος (στο συμβούλιο ), δούλευε στο κοσμηματοπωλείο πίσω από το ιερό της εκκλησίας, και ο περαστικός άνδρας πρέπει να είναι ο σύζυγος της συχωρεμένης συμπαίκτριας μου Μιλίκας Καφατάκη.


  1. Βιβιάνε(Βιβή ) Γκόγκου

Μέλος της μεγάλης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ

Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ, προπονήτρια καλαθοσφαίρισης


Καλησπέρα Κύριε Γιώργο! 

Χάρηκα πάρα πολύ με την πρωτοβουλία αυτή.

Βέβαια θα έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Καλή συνέχεια στο έργο σας και κάθε επιτυχία στην αιώνια ΣΑΝΤΑ ΠΑΡΆΣΚΕΥΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΚΟΓΚΟΥ ΒΙΒΗ


  1. Δέσποινα Παπασταθοπούλου

Μέλος της μεγάλης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ

Γραμματέας εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου U21,U17,U15


Καλησπέρα σας

Συμφωνώ, πολύ ωραία σκέψη! 

Με εκτίμηση

Δέσποινα Παπασταθοπούλου


  1. Πετρίδου Χρυστάλλα

Μέλος της μεγάλης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ


Φυσικά και συμφωνώ να ονομαστεί το γήπεδο "ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ". 

Ήταν μάνα και φίλη για μας η Ζέτα.


  1. Ελένη Δημοπούλου

Μέλος της μεγάλης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ


ΣΥΜΦΩΝΩ


  1. Ασπασία Μαύρου

Μέλος της μεγάλης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ

Ναι, πρέπει να δοθεί το όνομά της στο γήπεδο




  1. Μιρέλλα Αντωνακάκου

Μέλος της μεγάλης ομάδας μπάσκετ Γυναικών του ΓΣΑΠ του 1987


Καλησπέρα σας!

Ως αθλήτρια εκείνης της ιστορικής ομάδας γυναικείου μπάσκετ της Αγίας Παρασκευής, θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία για να δοθεί στο γήπεδό μας, το όνομα της καταπληκτικής προέδρου που είχαμε τότε Ζέτας Λαούδη.


  1. Μαρία Λαρετζάκη

Παλαίμαχη καλαθοσφαιρίστρια ΓΣΑΠ


Συμφωνώ


  1. Αθηνά Εξωμανίδου

Παλαίμαχη καλαθοσφαιρίστρια ΓΣΑΠ


Εννοείται συμφωνώ . 

Ευχαριστώ πολύ και καλό Καλοκαίρι σε όλους

 

  1. Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Η ΕΟΚ, μετά τον θάνατό της, την τίμησε στον ετήσιο οδηγό της του 1998-1999 με το παρακάτω κείμενο:


«ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ – ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ

Το ελληνικό μπάσκετ ορφάνεψε το 1998. Θρήνησε το χαμό της ΖΕΤΑΣ ΛΑΟΥΔΗ.

Πρόσωπο που έχαιρε καθολικής εκτίμησης, άτομο με ξεχωριστή προσωπικότητα.

Αφανής και πολύτιμος εργάτης του μπάσκετ, με πολύπλευρη αθλητική, αλλά και κοινωνική προσφορά. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Αγίας Παρασκευής και μέλος επιτροπών της ΕΟΚ. Προσέφερε τις ιδιαίτερα πολύτιμες και ανεκτίμητες υπηρεσίες της αθόρυβα, αλλά πάντοτε παραγωγικά και γόνιμα. Δυστυχώς η ΖΕΤΑ ΛΑΟΥΔΗ χάθηκε πρόωρα, την έχασε η οικογένειά της, την έχασαν οι φίλοι της, γιατί ήταν ένα αξιολάτρευτο πρόσωπο, αλλά την στερήθηκε και ο ελληνικός αθλητισμός και η ελληνική κοινωνία.»


Με σεβασμό στην μνήμη της

Αγία Παρασκευή 10.12.2022

Γιώργος Καράμπελας


 

Νεότερη Παλαιότερη