Επίσκεψη Δημάρχου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του σε θέματα παιδείας, κ. Στέφανο Καπέλλα.   Έπειτα από γραπτή πρόσκληση που έλαβε από τους μαθητές, ο κ. Ζορμπάς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο σχολείο, ο κ. Ζορμπάς μίλησε στα παιδιά της τετάρτης δημοτικού για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ απάντησε και σε δεκάδες ερωτήσεις τους που είχαν να κάνουν με το περιβάλλον, την ενεργειακή κρίση, αλλά και τα προβλήματα και την καθημερινότητα της Αγίας Παρασκευής.

Ο κ. Ζορμπάς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως παιδιά τόσο μικρής ηλικίας διαθέτουν μια τόση ευρεία γκάμα γνώσεων, αλλά και για το ότι τα παιδιά του δημοτικού κατείχαν πλήρη ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

8ο 801

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος παρέδωσε στα παιδιά το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους και εκείνοι με τη σειρά τους χριστουγεννιάτικες κάρτες που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι, αλλά και ένα πολύ όμορφο φυτό για το γραφείο του στο Δημαρχείο.

8ο 802

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ξεναγήθηκε από τους μαθητές και τους του Δ1και του Δ2 και τις δασκάλες τους, κυρίες Μαρία Τατά και Ασπασία Παπαδεογεώργου, αλλά και τον Διευθυντή του 8ου Δημοτικού, κ. Κωνσταντίνο Μπηζιώτηστη ολοκαίνουρια βιβλιοθήκη του σχολείου.

8ο 803

  

Νεότερη Παλαιότερη